Wednesday, March 31, 2010

Warghhhhh... menci, menci, menci...

Salam...

adeh, benci la ngan sistem HR*** yg sangat menyusahkan ni... Tau tak, dah 3 kali saya buat SKT ni. tapi still tak berupdate. dah save, tapi bila nak send kat bos, tak dak butirannya...

Dah la hari ni last date... tau dak, dah nak balik ni...

Herm, malas dah nak layan... nak balik tenangkan otak... lagi bagus.... lantak la nak jadi apa... menci betul....

Papaiiii.......

6 comments:

eT said...

hehehe...sabar2...
http://maziati.blogspot.com/

mamalieyna said...

apa sistem HR*** tu?..ye balik umah dpt tenangkan hati, jumpa si comel!

~~*Ummi AFD*~~ said...

Et:

iye, tengah bersabar la ni...

~~*Ummi AFD*~~ said...

Mamalieyna:

Sistem HRMIS. Sistem ni lebih kurang cam sistem untuk penjawat awam la. Kena isi laporan penilaian prestasi tahunan kat dalam sistem tu.

nABiL said...

betul2..org pun xsuka la pakai HR ni..sush jer..huhu...

Siti said...

alahai..sian dia..klu siti mau ngamuk gak tu.