Monday, March 8, 2010

W.h.y ????

Kenapa ya hari ni saya rasa macam blurrr semacam je...

Tadi dapat satu arahan tu, kepala dok angguk konon paham tapi otak ni rasa melayang2 & terawang2 je...

Dah habis terima arahan tu, mula dok pikir... "Apa dia ha yang puan tu suruh buat tadi???" adeh, penyakit lama sudah datang...

Kenapa ni  S.a.l.w.a  oiii.... Tak habis2 'day-dream'...

Wake-up, wake-up....

4 comments:

Ena said...

ekekekekeke..

akak pun penah cenggitu sal. Punyer la duk angguk2 mase terima arahan tu kan!.. sekali dah sampai kat meja.. apa yeh? wakakaakaka.. time tu x tulis pulak tu.. jenuh dok pk apa mende nyer.. kdg leh dtg balik ingatan tu kdg ilang terus.. terpkasalah wat tebalkan muke tanya lg sekali.. eheh..

~~*Ummi AFD*~~ said...

hehe... sama la ye..

sal tadi buat2 pandai je la... last2 fail lain dia mintak, fail lan yang sal bagi... hehehe

mamalieyna said...

hoho...tertidur sambil mata terbukak eh..huhu..

~~*Ummi AFD*~~ said...

hehe... tu la kan asyik mengelamun je... teruk betul...