Monday, March 29, 2010

Bebelan Pagi Isnin...

Salam...

Dah hari Isnin... Rasa macam sekejap je bercuti... Tambah lak tak ke mana2 pun, jalan2 area2 sini je & balik2 ke Alamanda je... herm... Sangat bosan ok...

Hari Sabtu hubby o.t sampai ke petang... Saya? Layan TV je la. Lepas membasuh & mengemas sket2 capai remote terus tekan 303... hehe. Layan sampai kul 1 baru terkedek2 masuk dapur & masak... hehe. Nak masak awal2 pun bukan ada sesapa nak makan...

Konon malam tu nak keluar, tapi macam 'm-a-l-a-s' je... Tambah si kecik tu tido awal...

Hari Ahad lak kononnya nak ke S.u.n.w.a.y L.a.g.o.o.n,   last2 tak jadi. Sudahnya ke Alamanda... Tu pun pergi sekejap je sebab si kecik tu dah wat perangai, coz ngantuk nak tido...

Petang japgi nk kena bawa si kecik tu utk check up 21 bulan / 1 tahun 9 bulan... Apa la si kecik tu tengah buat sekarang ni kan... Semalam badan dia panas, nak demam la tu... Lepas lap2 dah ok sikit. Pagi tadi macam dedar je. Ingat nak ambil awal dia hari ni. Tapi saya lak kena ganti orang...

Dah le saya terlupa yang saya kena ganti orang hari ni... Sedap je dok ngadap PC pagi tadi. Tengok2 dah kul 9 a.m. Apa lagi, kelam kabut saya naik aras 15 nih... Sangat tak best sejak tak ada bos ni. Kena ganti orang sana sini...

Ops, panjang pulak bebel hari ni. Nak cerita entri bergambar, thumdrive tertinggal dalam handbag lak.... Esok2 la... hehe

Ok, till then... Papaiiiiiiiiii

5 comments:

Ena said...

Akak pun x kemana2 sabtu tu sal.. Mlm tadi adae la kuar tu pun sbb ade org ajak.. klu x sampai sudah agaknyer dok melangut kat umah.. sunggguh boring okeyh!..

si irfan nye pesen tido still same gak.. adehhh lagi agak tensi memanjang!.. mrmm..

Tingat kat suraya dulu ms lom dpt bos.. cam sal la.. ke sane sini ngikut arahan semasa.. nak wat camner kan!.. dah kijer terpaksa la buat juge..

Siti said...

sunway lagoon, siti lum pernah masuk lagi..huhu..mahal la..

alamanda, dah lama tak gi..huhu..nanti kalau gi sana leh la buzz sal yer.

Ena said...

Sal,

akak dag jawab tag sal ari ahad tau!.. nanti leh la ngecheck.. heheh..

~~*Ummi AFD*~~ said...

Kak Ena:

Ye ke, sama la kita nih... Memang pun boring je terasa minggu ni...

ye ke, sian... Faris pun asyik merengek je sebab demam...

owh, ye ke... sama la pulak. tu la pasal, mengenangkan kerja kena la buat jugak...

~~*Ummi AFD*~~ said...

Siti:

Sal pun belum pernah lagi jejak kaki ke situ...

okeyh, kalau datang nnt buzz, boleh jumpa2 ke, makan2 sesama ke... hehe