Tuesday, March 2, 2010

Lepas satu, satu....

Salam....

Rasa cam tak cukup je tido tadi... dapat tido 1/2 jam je. Tu pun tido-tido ayam... To be continue balik kerja ni... :p

Erm, apa dia ya yang lepas satu, satu tu??? Ha, tak lain tak bukan pasal K.o.r.e.a.n D.r.a.m.a la... Adeh, addict betul la dengan K.dramas ni... Kali ni dok ngadap cerita ni :



Tapi yang ni tak ikut sangat sebab ceritanya start kul 10.10 pm. Kadang2 saya Zzzz awal, makanya terlepas la. Dan kadang2 berebut dengan hubby. Dia nak tengok bola, saya nak tengok crita ni. Last2 saya yang mengalah sebab hari sabtu ada ulangan lagi... hehehe.

Tapi hari sabtu dari kul 10 pagi sampai la 1.30 ptg. Tu pun tak leh nak mengadap sangat sebab nak kena settlekan kerja rumah. Pastu nak kena masak makan tengah hari lagi... Sambil2 buat kerja rumah, sambil2 la curi2 tengok crita ni...

Review sket... Cerita ni berkisar tentang kehidupan seorang wanita 30an yang masih bujang & desperate sangat nak ada pasangan hidup. Pastu dia telah upah seorang lelaki ni yang usia dia 7 tahun lebih muda dari perempuan tu untuk jadi boyfriend dia sebab dia nak tahu camna rasanya bercinta...



Macam biasa la, lama2 diaorang fall in love. Pastu ada la sket rintangan iaitu kehadiran orang ke-3... Nak tau selanjutnya, sila la tengok kat channel 303 okey... Selain berhibur, boleh la balajar bahasa Korea & Bahasa Inggeris sebab subtitle dia dalam Bahasa Inggeris sahaja... Hehehe



Ok la, asyik crita pasal d.r.a.m.a   k.o.r.e.a   je kan... Nak termuntah lak kang orang membacanya... Till then, daaaaa...

2 comments:

mamalieyna said...

tak pernah layan dah sejak lepas2 study ni..huhu..

~~*Ummi AFD*~~ said...

mamalieyna:

sal masih layan sampai la sekarang... hehe

bukan apa, release tension tengok citer korea ni...