Thursday, January 19, 2017

Dengan nama Allah...

Entri ini adalah 'STICKY POST'. Untuk entri terkini, sila scroll ke bawah... Sebelum scroll ke bawah jemput la baca dulu ya... terima kasih... :)
 
*************************************************
 
Bismillah... As-salam...

Hari ni saya bercuti... hehe

Sambil2 cuti tu buat la kan apa2 kerja yang patut. Dah masuk office nanti kena buat kerja office lak..

Jadi, dikesempatan yang ada ni saya dengan rendah hati dan dengan izin-Nya, nak menjemput kawan2 semua singgah ke link kedai online saya : Kedai Kami

Jemput ye singgah... sambil2 dapatkan info sambil2 saya berkongsi manfaat dengan kawan2...

Mohon kawan2 semua sudi2 lah meluangkan masa singgah ye...

Jazakallahukhairan....

Till then, thank you and As-salam... :)

Wednesday, January 20, 2016

Lamanya...

As-salam..
Ya ampun.. lamanya tak corat coret di sini..
Kesibukan melanda diri..
 
Alhamdulillah.. dah masuk tahun baru..
Dan dah masuk umur baru pun semalam... hehe.. nak jugak mention kat sini tu..
 
So, far dah hampir 2 minggu saya kembali bekerja setelah 8 bulan duduk di rumah bersenang lenang menjaga dan menguruskan anak & rumah tangga.. Alhamdulillah, dapat la juga merasa feel jadi suri rumah sepenuh masa..
 
Rasa lemau dan liat jugak nak start balik kerja apatah lagi mengenangkan nak kena tinggalkan si kecil tu dengan orang.. ye la, dok asyik berkepit doplohpat jam je selama ni...
 
Syukur la si kecik tu dapat menyesuaikan diri dengan suasana baru walaupun ada la jugak menangis sekali sekala, tapi pengasuh kata masih under control.. hehe... biasa la, agak manja sikit si kecik tu..
 
Cumanya ummi dia la, bila tengok gambar or teringat kat si kecik air mata bergenang.. hehe.. ntah la, rasa sayu pulak..
 
Nak buat macam mana, tuntutan hidup.. hehe..
 
Ok la, nanti2 sambung lagi... ada kerja nak settlekan dulu..
 
Till, then.. As-salam..

Saturday, August 29, 2015

Kembali bersiaran

Assalalmu'alaikum.. morning..
 
Fuhhh.. berhabuk dan bersawang blog saya ni..
dah lama rupanya saya tak jengah ke sini..
Sibuk... super duper busyyy... hehe
 
Alhamdulillah, tanggal 2 Mei 2015 saya telah selamat melahirkan seorang bayi perempuan. Banyak cerita suka dan duka di sebalik kelahiran kali ini..
 
Ada masa nanti saya story mory hokey..
 
ni pun curi2 masa jap jengah sini sementara si kecik tu titun.. Nak kena settlekan kerja2 rumah sementara dia titun.. kalo dah jaga nanti payah dah nak buat kerja.. hehe
 
Ok la, tu je dulu yang nak dicoretkan buat entri pemanas setelah sekian lama mengabaikan blog ni..
 
Till then, as-salam...