Thursday, January 19, 2017

Dengan nama Allah...

Entri ini adalah 'STICKY POST'. Untuk entri terkini, sila scroll ke bawah... Sebelum scroll ke bawah jemput la baca dulu ya... terima kasih... :)
 
*************************************************
 
Bismillah... As-salam...

Hari ni saya bercuti... hehe

Sambil2 cuti tu buat la kan apa2 kerja yang patut. Dah masuk office nanti kena buat kerja office lak..

Jadi, dikesempatan yang ada ni saya dengan rendah hati dan dengan izin-Nya, nak menjemput kawan2 semua singgah ke link kedai online saya : Kedai Kami

Jemput ye singgah... sambil2 dapatkan info sambil2 saya berkongsi manfaat dengan kawan2...

Mohon kawan2 semua sudi2 lah meluangkan masa singgah ye...

Jazakallahukhairan....

Till then, thank you and As-salam... :)

2 comments:

Ein Makrai... said...

samalah kita....pening seketika kekadang

beba ifa said...

salam singgah :)
-blogger sabahan
http://kylifa.blogspot.com/