Friday, March 5, 2010

Berwajah baru...

Salam...

Setelah penat membelek dan menilik blog nih, saya telah bercadang untuk menukar cat baru... Tapi cam suram la pulak... Adeh... Dah penat nih edit...

Rasa cam 'rumah lama' lagi cool aje...

Tak pa la, nanti mai mood nak tukaq cat baru saya usahakan lagi...

Ok la, daaaaa....

8 comments:

Ena said...

Salam sal..

akak malam td ader juge nak pilih yg nie.. hu3x.. sib bek x jadi.. sampai skrg x jumpe lg yg berkenan di hati.. hu3x..

~~*Ummi AFD*~~ said...

salam Kak Ena...

La, ye ke... hehehe. Tersama la pulak... xpa, pilih slow2...

sal pun rasa cam na tukar yang lain sebab yg ni nampak tak berapa ceria... tp nanti2 la kot... tak larat nak edit dah nih... hehe

nABiL said...

ok pe yg ni??huhu...dah lama xmembelek2...blog..hehe..xde mood:-(

~~*Ummi AFD*~~ said...

ok tu memang ok... tapi colour dia tak ceria sangat la... hehe

mamalieyna said...

kita pun pnh berkenan ngn template ni..^_^..cute! takpa boring2 tukar yg len lak..hehe..

~~*Ummi AFD*~~ said...

mamalieyna:

wah, nampaknya ramai yang berkenan dengan template nih... hehe

tu la, nak stick dgn yg ni dulu. nanti dah jemu tukar lagi... hehe

Ezzah said...

salwa : ok jeeee.....cantik! :)

~~*Ummi AFD*~~ said...

Ezzah:

Ye ke, makacih la... hehe