Thursday, March 25, 2010

Erm, jangan tanya ye... hehe

Salam...

Morning semua...

Tajuk entri cam mengada2 je kan... hehe

Just nak bagitau la. Kepada kengkawan yang dihormati, please jangan tanya saya ada FB tak, friendster tak, dan lain2 yang sewaktu dengannya. Sebab saya akan menjadi serba salah untuk menjawabnya. Sebab apa??? biarlah rahsia... hehe. Tak dak la, sebab saya sendiri pun tak tau sebab apa... keh keh keh

So, pendek kata jenguk2 blog saya dah le ye... hehe

Ok la, that's all... papaiiiiii....

8 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kita ade fb, friendster tapi dah lama tak jenguk sbb sy rasa blog laagi besh!

~~*Ummi AFD*~~ said...

Rose:

ye betul, blog lagi best....

Ena said...

akak pun lebih suke buka blog dr Fb.. fb dah buka dulu baru buka blog tp jarang jengah fb.. sbb lbh selesa kat blog.. hhehehe

Fakhrur Razi said...

hahaha tol gak
kalau cm ms tuh.. ad cmmnt jer msti mntak photo cmmnt la etc2
adeh

~~*Ummi AFD*~~ said...

Kak Ena:

Betul ka, kat blog boleh cerita macam2 + tempek gambar...

~~*Ummi AFD*~~ said...

Fakhrur:

Tau tak pe, tu yg leceh tu... hehe

namakusuraya said...

hehehhehe... cam nak tanya.. tapi tak boleh sebab salwa da ckp JANGAN TANYA... (",)

~~*Ummi AFD*~~ said...

Sue:

Ha, berani tanya. Nnt kiter belasah baru tau... hehe