Thursday, March 18, 2010

Morning....

Salam...

Dah breakfast ke??? Saya dah... Susu 1 mug + cucur kodok a.k.a jemput2 pisang. Dah kenyang ni... Mula la berat je mata ni, tambah lak minum susu suam... lagi la...

Hari ni saya drive sendiri ke office lagi. Hubby outstation, ke Ipoh. So, macam biasa la. Hantar si kecik tu ke taska dulu, pastu terus pecut ke office. Hari ni si kecik tu sangat la behave. First time naik kereta dia nak duduk je atas sit tu. Selalunya nak berdiri je.

Baby car seat? Jangan harap la dia nak duduk dalam tu. Ada sampai 2, tapi dua2 ada dalam stor. Rugi je beli, tapi tak pakai.

Japgi nak pergi tengok raptai penuh persembahan untuk dinner malam ni. Semalam tengok staf2 bahagian saya praktis macam best je... Kalau sebulan praktis tarian tu, boleh kurus rasanya... Tetiba teringin lak nak menari... hehe.

Harus lah mengajak si kecik tu menari lepas balik kerja ni... Ye la, nak masak pun kami dua beranak je nak makan. Baik saya beli je... hehe

Ok la, kalau ada masa nanti saya sambung lagi bebelan saya... Ok, papaiiiiii...

3 comments:

Ena said...

akak baru jer abis teguk air yg last mase nak taip komen nie.. heheh.. minum nescafe ngan roti ajooo.. ho3x..

nampaknyer same lah anak kite sal.. mesti x mau dok lam tu.. brp kali jer dok pastu.. masuk stor jer la jawabnyer..

esok pun akak kene drive sendiri..hu3x.. tak suka tak suka.. sbb akak nie memg pemalas bak2 kene drive nie.. tp terpaksa lah nampaknyer.. hu3x..

Tak sangka ekk sal pandai menari.. akak pun suke tp x tau la pandai ke idakkknyer sbb x pernah terlibat.. last zaman2 persembahan menari tu mase darjah 6 kot.. mase sek menengah & belajar segan nak join walaupun ati meronta2 nak join.. wakakakakaka.. akak ni pemalu giler zaman dulu tau.. hu3x..

Ena said...

Sal, bile nak kasi akak sal nyer address nie? x sudi yeh?ho3x..

~~*Ummi AFD*~~ said...

Hehe...

Tu la, sonot je tgk anak org lain yg mau duduk dalam tu...

ye ke, drive bebaik ye... hehe

Nak kata pandai, tak jugak. boleh la sket2... hehe

Akak, sal dah email la add sal kat akak... dah lama pun...