Tuesday, March 30, 2010

Dush... dush...

Salam...

Sekejap je dah petang...

Adeh, sakit la pulak belakang kepala ni. Ni semua gara2 dok tahan ketawa tadi la nih... Bukan apa, staf2 kat sini suka betul menyakat saya. Dah la saya ni jenis yang suka ketawa. Lagi sakan la diaorang menyakat. Notti betul... Nak lepas je ketawa tu cam tak manis lak. Saya ni kan perempuan, kena la bersopan sikit bila ketawa... Ala2 ayu gitu... hehe

Dush... dush... hambik ko, pukul kepala sendiri... Sakit la, camna nak bagi hilang ni...

Kat luar dengar bunyi guruh berdentum... Jenguk ke luar... Mak ai, langit dah mula hitam... Sat lagi hujan turun la tu... Oh ya, dah lama nak tempek pic ni... Tapi asyik lupa je...

Kat sini la saya hilangkan tension saya. Bila tension or moody je saya akan termenung di jendela memerhatikan suasana ini...

Kat belakang opis saya ni ada tasik...

Ekceli dari tingkap bilik saya ni boleh nampak macam2 lagi. Tapi lagi satu side tu tengah ada pembinaan. Cam tak sesuai plak nak amik gambar & tempek kat sini. Kalau dari sudut tu akan nampak pusat ekuestrian (betul ke ejaannya?) Putrajaya...


Langit yang mula menghitam...

Kalau hujan petang ni alamatnya tak dapat la singgah pasar malam... Tapi kalau singgah pun selalunya saya tak tau nak beli apa. Herm, nak makan pun susah ka???

Ok la, dah merapu meraban lak... Esok ada satu entri special nak buat. Tak sabar rasa... hehe

Till then, daaaaa....

3 comments:

Ena said...

cantek la pemandangan kat luar tingkap tu sal..best la.. leh cuci mate..

owyh..sal nie suke ketawa rupenyer.. akak pulak suke sngih je.. heheh.. poyo jer statement tu kan!.. x la.. suke betul2 la.. hahahaha...

~~*Ummi AFD*~~ said...

Kak Ena:

Tu la, cuci mata & otak...

Iye, tersangat la suka ketawa. tu yg suka tengok crita2 lawak tu... Sengih pun bagus gak, awet muda...

namakusuraya said...

wahh sudah kawan baik ngn opismate yer.. (",) ehhehe