Thursday, April 1, 2010

Hari yang sibuk....


Salam...

Wah, baru sempat nak jenguk blog nih... Punya la banyak kerja hari ni... Tu la, bila tak dak kerja, sampai naik boring. Sekali ada kerja, selambak terus. Dah la dateline nya esok...

Waaaaa.... rasa cam nak nagis je sebab tak menang tangan. Pastu pulak, senarai latest pasal kerja saya ni tertinggal kat umah lak. Tu la, semalam gatal tangan sangat bawak balik umah. Konon nak sambung buat kat umah la, so hari ni tak banyak sangat nak kena buat.

Tup tup, dah sampai rumah semalam cari pendrive baru teringat tertinggal kat opis... Waaaa, lagi sekali rasa nak nangis. So, hari ni buat je la apa yg patut. Kalau ada sayap, rasa nak je terbang balik rumah amik list tu.

Okeyh, rileks budak bucuk... Tarik nafas dalam2, lepas....

Tobat lepas ni tak mau gatai tangan dah bawak balik kerja ke rumah... Kan sendiri yang susah...

Hajat di hati nak pergi ke bank waktu rehat hari ni nampaknya terbantut la. Nak kena buat kerja bagi settle dulu... Esok rehat panjang boleh la pi...

Rumah kengkawan pun belum sempat nak jenguk... Sorry ya, dah settle semua nanti saya qado balik... hehe



Ok la, nak makan jap. Kelaparan di tahap maksima. Sempat makan beberapa suap nasik goreng je pagi tadi. Teringat pasal kerja yang menimbun ni, terus stop makan...

Ok, till then, daaaaa...

4 comments:

Fakhrur Razi said...

hohoho susah gak eh dh bekerja nih xD

mamalieyna said...

bz bebenor la ni ye..ok2 takmo kaco..hehe..

Yana said...

xde shoutbox...so leave msj kt sni je k...jom join 1st contest sy

Ena said...

arini akak dah free sikit.. tu yg dah blh selit2 n3 ..hehehhe..