Tuesday, April 27, 2010

H.a.n.y.a K.a.u Y.a.n.g M.A.M.P.U

Salam...

Selamat pagi semua... Ha, saya buka nak cerita pasal lagu ke apa ye... Saja letak tajuk cenggitu sebab ada perkataan M.A.M.P.U tu...

Haisyh, semalam rasa macam sakit jiwa & otak je sebab blog saya tetiba telah dihalang atau bahasa yg selalu digunakan di'block' oleh pihak yang seperti di atas... heheh...

Sakit jiwa dan raga tau... Herm, nasib baik hari ni boleh log in... Kalau tak, mau mati kutu saya kat office nih...

Ok la, tak mau celoteh panjang. kang kena block lagi sapa susah??? saya dan diri saya jugak... hehe

Papaiiiiii.........

p/s : memang hanya M.A.M.P.U yang mampu, ye tak... hehe... opssss

8 comments:

mamalieyna said...

haish..camno leh jd camtu ye..riso lak takut kang akaknye blog di blok nye..hukhuk..tidaaakkk!!

dalila said...

ada block blog ni yg susah ni..camana nk wat keje? nk keje kene bukak blog kan baru ada konsentrasi..hehehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Mamalieyna:

Entah la, lama2 org yg kerja kat opis ni mati kutu sebab semua kena block. Rasanya yg guna internet kat opis je nih. yg keja gomen ni. diaorg tak nak bagi ngulat... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Dalila:

setuju 100%... heheh

Anonymous said...

salwa,

opis aku mmg suka block
jdnya pndai2 la ku bwk berukband
ha3

~~*Lady Salwa*~~ said...

Anony:

Herm, macam ku tahu siapa ini... hehe

tu la, lepas ni kena lebih bijak dengan membawa 'beruk' peliharaan... hehe

Drama Mama said...

haishhh...memang tension kalau blog kena block! hehehe

i sehari kalau tak blogging bole kacau jiwa raga. haha

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Ena said...

owh.. camtu ye sal.. MAMPU yg mampu ye..huhu