Monday, April 26, 2010

Isnin yang ceria....

Salam...

Selamat pagi semua...

Wah, setelah bercuti dari dunia blog ni selama 3 hari, rupanya banyak betul ketinggalan cerita. Bukan apa, saya sangat la sibuk (eceh, sibuk memanjang je saya nih...) last week. Cuti pulak sibuk berjalan ke sana sini.

Pergi melawat 'orang baru'. Biras saya telah selamat melahirkan seorang bayi perempuan. Gambar lupa pulak nak amik dari henpon hubby... Pastu berjalan2 melihat alam... (",)

Pagi2 tadi dok melawat rumah kengkawan, singgah la kat blog Rose. Dan dia dah umum pemenang GA yang dia buat. Oh my, adakah saya di tempat ke-2??? Senyum lagi sampai ke telinga... hehe.

Nampak gayanya, saya ni boleh masuk contest yang berunsurkan teka meneka je... yang lain selalu tak menang pun... hehe

Dan nampaknya, ciri2 seorang penyiasat terserlah... hehe. Apa kaitan penyiasat lak dengan contest teka meneka ni??? Ni sure kes terpengaruh dari cerita2 berunsur penyiasatan yang saya dok mengadap saban hari la ni...

Apa2 pun saya dok tunggu pengumuman rasmi dari Rose... eceh... Bukan apa, dari tadi saya tak dapat nak baca entri dia sampai habis, macam tergantung je. Ada masalah ke... Nak leave comment pun tak boleh... herm....

Kepada Mek Rose, makacih ya kerana buat GA ni. Saya target nak hadiah No. 1 tu, memang menjadi idaman sangat. Tapi tak pa la, no. 2 pun ok jugak... hehe.

Ok la, ni baru entri 'warming up'... Kang dah 'panas' sket saya post entri lain lak... ^_^. Papaiiiii....

10 comments:

Siti said...

tahniah Sal, rezeki yer.
tahniah juga dpt anak buah baru..hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

salam..tahniah again

nape takleh leave komen eh?

tu ade org tinggal tu boleh plak..aduhai..something wrong there eh

Ezzah said...

waahh..siap ada entry warming up lagi.huhuhu

salwa g x pureen warehouse?

Ena said...

Tahnia sal.. rezeki datang lagiikkk.. hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Siti:

Makacih ye siti... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Rose:

Makacih tuan umah... hehe

Iye, tak leh tinggal komen. dah tu, rasa cam entri tu tergantung je. tak tau la nape....

~~*Lady Salwa*~~ said...

Ezzah:

Hehe, biasa la... entri sebelum datang mood yang betul2... hehe

Pergi, tapi kali ni x syiok la...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena:

Tenkiu... ehehe

mamalieyna said...

tahniah sal..jeles kakakmu nih! hukhuk..random tak mengena la kt kita..hukhuk! hadiah best lak tu..jeles nih! :p

~~*Lady Salwa*~~ said...

mamalieyna:

akak, tenkiu... hehe.

tak pa, bukan rezeki kot kali ni. nanti cuba lagi... hehe