Wednesday, April 14, 2010

Pot Pet Mek Rose 2nd Anniversary Giveaway


Salam...

Dah lama nampak entri pasal ni kat blog Rose, tapi belum berkesempatan nak join. So, disebabkan ada masa senggang ni nak le join giveaway ni. Mana la tau ada rezeki kan...

Tambah lak teruja tengok hadiah yang ditawarkan tu... Dah lama mengidam nak beli beg tu, tapi ramai yang kata kalau beli kat kelantan or T'ganu lagi murah. Tapi nak tunggu sampai ke sana bila la kan... Kalau dapat tu boleh jugak wat beg telekung ke, cute je... hehe

Cara nak join giveaway ni senang ja, kena teka meneka pastu ikut je syarat2nya. semua dah dibuat sebab memang sebelum ni dah jadi follower dia, dah add blog dia kat list. Cuma kena buat entri je.

Kalau nak tau lebih lanjut pasal giveaway ni, sila klik sini ye. Tarikh tutup adalah pada 22 April ni. Ada masa lagi ni. Cepat-cepat la join ye... hehe

Wish best of luck....

4 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ok mek sal..dah tgk..
gud luck iye...:-)

Siti said...

Good Luck!

mamalieyna said...

eeeiii ahkak jugak lum buat2 n3 giveaway ni..huhu..hrp sempat nnti!

good luck k!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

MEK SAL..JOM TGK BLOG SY MEH..:-)