Thursday, April 8, 2010

I'm exhausted...

Salam...

Dah pun petang... Penat pergi temuduga masih terasa. Bayangkan la, sampai je tempat temuduga tu, baru je nak turun dari kereta, terus teringat "alamak, dokumen yang nak kena bawak tu tertinggal kat office"... adeh, kelam kabut saya berpatah balik semula ke office... Apa lagi, pecut tak hengat la...

Alhamdulillah, selesai sudah...

Ada member2 yang bertanya, saya pergi temuduga apa... Bukan temuduga kenaikan pangkat (tu next next year kot... hehe), bukan juga temuduga jawatan lain... no no no... Cuma satu temuduga yang harus dihadiri oleh staf2 yang kerjanya macam saya.

Yang tugas seharian memerlukan kita berdepan dengan sesuatu yang 'luar biasa'. So, tak yah kot mention temuduga apa... hehe. Sapa2 yg kerja gomen & tugas harian dia cam saya sure tahu kan temuduga apa...  (ngada2 lak nak berahsia...)

Nak update pasal cerita kat kampung, dah petang sangat dah. Nak balik dah pun... So, esok2 je la ye... Lagi pun penat la... hehe. Plus lapar sesangat ni. Tak sempat nak lunch pun tadi...

Malam ni sure Zzzz awal... Macam semalam, tengok citer korea pun macam mamai-mamai je.. hehe

Ok la, have to go... Nak kena pergi jemput hubby lak nanti... Kang dia tertunggu2 depan opis dia lak... Ok, papaiiiiiii....

10 comments:

mamalieyna said...

huhu..kita taktau gk la temuduga apa ni ye..lum ada rezeki kije gomen..Sal rekemen akak kije gomen bley..?..hikhik..

Siti said...

ala, nak tau gak temuduga apa...siti keja private ni tak tau..hahaha...ngada2 siti nih.

Ena said...

hohoho..

ciannyer..
akak pun tak tahu sal p temuduga apa.. yerla w/p same kije ngan gomen tp lain2 post kan!.. tp x per la kalo x muuu bgtau..
x per malam nie rehat bebetul.. elok gak zzzz awal2.. maklumla.. hik hik hik..
kidding!!
lariksssssss!!

III bDkNaKaL III said...

interview ape eh? xtau pun....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

siannye..bawak2 la berehat ye..

~~*Ummi AFD*~~ said...

mamalieyna:

hehe.... nak rekemen, boleh. tapi kan siapa la sal ni... hehe.

tak pe, sal tolong doakan akak cepat dapat kerja ngan gomen ye...

~~*Ummi AFD*~~ said...

Siti:

temuduga tapisan halus... hehe

~~*Ummi AFD*~~ said...

Kak Ena:

tu la, mungkin sebab akak tak deal dengan hal2 yg sensitif...

ai, lain macam je bunyinya... hik hik

~~*Ummi AFD*~~ said...

budak nakal:

tapisan halus...

~~*Ummi AFD*~~ said...

Rose:

ye, dah berehat selama 3 hari... yeayyy...