Thursday, April 8, 2010

Dah bersawang....

Salam...

Ahhhhh, what a relief... ops silap, Alhamdulillah... lega rasanya bila semua dah settle...

Setelah bertungkus lumus dari minggu lepas menyiapkan tugasan yang diberi 'last minute' dah tu selonggok lak, hari ni boleh la ber'horray horray' lak... hehe

Sesapa yg kerja gomen tu tau la apa kesibukan yang melanda... Ni semua gara2 k.p.i & s.s.r.  Saya tak kisah le kerja melonggok pun sebab bukan tak pernah, dah banyak kali dah. Tapi kali ni datang sekali dengan pakej, saya tak sihat + anak tak sihat dan asyik meragam je.

Sepasal penat kat opis, pastu balik rumah sambung penat. Tidur pun tak cukup, mula la tension di tahap maksima...

Tapi hari ni boleh la tarik nafas lega, walaupun masih dok risau sebab si kecik tu demam malam tadi sampai pagi ni. Tapi terpaksa juga hantar dia ke taska sebab hari ni saya ada temuduga. Tawakkal je la... Kalau esok dia masih demam, nampaknya nak kena amik cuti la...

Erm, lupa lak nak bagitau. Dalam dok sibuk2 settlekan kerja yang menggunung tu, sempat jugak saya balik kampung hari Sabtu - Isnin lepas. Ada hal penting yang terpaksa diuruskan kat kampung... Cerita akan diupdate kemudian sebab ada gambar sekali... hehe

Hari ni kira warming up la setelah lama tak membebel panjang... ^_^

Ok la, kalau sempat sebelum pi temuduga nanti saya update lagi ye... daaaaaaaa.....

6 comments:

mamalieyna said...

waah temuduga apa la gamaknya tu...tak sabar nk dengar citer..hehe..

Ena said...

selamat kembali..
tu la.. akak pon samer.. tp sempat wat auto publish kat umah.. kat opis leh wat kije terus.. ngan kalut pasal skt jer kat sini.. pastu pasal nak tukar tempat nie.. tak tau la akak kene campak kemane nanti.. hoho

penat kan biler semua dtg ngan pakej.. sabaq naaa..

Siti said...

ada temuduga ker? cepat2 citer..tak sabar nak tau nih.

~~*Ummi AFD*~~ said...

Mamalieyna:

haha, rahsia...

~~*Ummi AFD*~~ said...

Kak Ena:

Tu la, rasa penat sesangat sampai macam nak flat aje nih...

~~*Ummi AFD*~~ said...

Siti:

Hehe, tungguuuuuu....