Tuesday, April 20, 2010

Tukar lagi...

Salam...


Selamat pagi semua...


Sempat menjengah blog jap pagi ni.... Bos tak dak, pi ziarah orang meninggal jap pagi ni. Staf jabatan ni jugak. Saya dok kat opis je, tolong jaga opis a.k.a bilik bos... hehe


Herm, kali ni saya tukar lagi. Bukan tukar layout, tapi photo & display name...hehe.


Rasa2nya masuk ni dah 4 kali saya tukar 'display name' saya... saja suka2. Bila dapat ilham yang baru, gatal je la tangan ni nak tukar...


Gambar pun harus lah sentiasa tukar kan... Mengikut peredaran usia... ^_^


Ok la, nak cerita yang tu ja. Mood berbloging saya ni asyik pasang surut ja. Yang banyaknya surut la... ehehe... Bila mood pasang, time tu la kerja banyak... Tak pa la, janji berupdate jugak kan...


Ok, papaiiiii.....

5 comments:

mamalieyna said...

ingt layout umah td..hehe..part yg itu, kak eina jrg2 usik lak..herm..idea baru! mau tukar gk la nnti..hehe..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Mamalieyna:

Akak, sal ni jenis tak leh la tengok menda tu sama ja. Mesti gatal ja tangan ni nak ubah2... hehe

ha, apa lagi... tukar je... ^_^

Siti said...

amboiiii..dah tukar jadi Lady Salwa lak yer...hahaha...
siti nak tukar gak la....ermmmmm....Beauty Siti..hahahha...mesti ramai yg muntah tgk nanti...hahaha

~~*Lady Salwa*~~ said...

hahaha (gelak dulu)...

tu la, dah terjangkit dari cerita korea yg dok ngadap baru2 ni... "My lady"... hehe

Tak pe, apa salahnya... Sapa lagi nak puji kita kalau bukan diri sendiri... hehe

Ena said...

akak dah lamer tak tukar dok camtu gak la gambo nyer.. alas nak godek.. huhu