Monday, April 12, 2010

Morning....

Salam...

Selamat pagi... Masih monday blues ke??? Saya? Semestinya... Maklum la, cuti pun tak dapat nak berehat... Pastu Jumaat lepas demam lak...

Cuti 2 hari ni sibuk dok bawak mak pergi berjalan2... Pastu ziarah saudara mara yang ada dekat2 sini... memang sedikit penat la. sampai rasa nak cramp kaki ni.

Hari ni still tak berapa sihat. Sakit tekak + batuk2. Pastu bila je masuk ke dalam 'peti ais' ni terus je rasa cam nak demam balik.

Hari ni bos saya dah masuk office setelah berkursus selama lebih kurang 4 bulan. So, saya dah tak sunyi lagi la... Pagi tadi, sampai je office terus teringat yang hari ni bos saya masuk. Tetiba rasa cam nerves semacam je. Macam perasaan saya kali pertama lapor diri kat sini... hehe

Bos saya samapi je office terus senyum. Ceria betul dia... And, saya dapat 2 ole2 dari dia.... Form U.K... hehe. Tenkiu bos... Esok la kot saya cerita pasal ole2 yg saya dapat tu... hehe

Banyak sebenarnya, entri yang terperam dalam draf tu. Tapi memandangkan mood saya untuk berblogging sedikit down sejak kebelakangan ni, nampaknya akan terperam la dalam draf tu buat seketika.

Ok la, ada kerja sket ni... Have to go... tatatititutu.....

6 comments:

nABiL said...

patutla anak slalu skit...mak die pun asik sakit jer...pape pun smga cpt sembuh yer..

Ena said...

Morning!ciannyer.. lom baik lagi ye!..
boss dah masukk.. so x la boring lagikk kan pasni.. ade la mende nak wat pulak.. tp kan.. nanti bz pulak x sempat nak hapdet lg.. x pe.. ade mase nanti apdet naaaa.. heheh

mamalieyna said...

Morning Sal!

alahai still tak sihat ye..takpe dpt ole2, tmbh la semanngat sket ye..best tu ole2 dr jauhhhh...^_^

~~*Ummi AFD*~~ said...

Nabil :

Tu la pasal. mak die badan tak kuat, camna anak nak kuat jugak kan... hehe

~~*Ummi AFD*~~ said...

Kak Ena:

hehe, tu la pasal... tak pa, pelan2 update... ^_^

Siti said...

heheh...lamanya boss gi kursus..mcm merdeka la gitu...
tapi bertul gak..kalau lama2 boss tak masuk opis, sekali dia masuk rasa nurves jer kan..

apapun moga sal cepat sembuh yer