Monday, April 19, 2010

Apa yang tak kena ni???

Salam....

Dah nak masuk tengah hari baru nak jengah blog nih...

Pasai pa ha kebanyakkan orang hari ni muka serius ja. Pastu tak senyum & ceria pun... Termasuk la bos saya...

Saya ni bukan boleh, kalau bos buat muka serius je mula la dok pikir "Aku ada buat salah ke???" Nak buat kerja pun rasa tak senang hati...

Dan satu lagi tengah dok pikir satu 'masalah' ni ha... Susahnya hati... Tapi still under control la...

Ok la, nak cakap yang tu je. Will update later sebab ada kerja sket... Ok, papaiiiiiiii..........

6 comments:

Ena said...

huhu...

arini ari org masam kuke kot.. hoho.. terlebih makan masam kot semalam.. tu yg terbawak2 arini ni.. agaknyer la..heheh

Siti said...

lor....agaknya sebab tak puas cuti kott....
masalah apa la tu sal, moga sal leh hadapinya yer.

mamalieyna said...

tak..kak eina tengah senyum jer ni..hehe..

bos pun ada problm la tu..huhu..moody sume org ye..

~~*Ummi AFD*~~ said...

Kak Ena:

A'ah, agaknya la tu... hehe

~~*Ummi AFD*~~ said...

Siti:

Mungkin la, sebab sal sendiri pun tak puas bercuti rasa...

~~*Ummi AFD*~~ said...

Mamalieyna:

ye ke, owh heppi yippie la sebab dah cuti 3 hari... hehe

Agaknya la. Maklum la, kerja dia menimbun2...