Tuesday, April 13, 2010

Hadih oh hadiah...

Salam...

Herm, dah basi pun cerita pasal ni... Tapi nak abadikan jugak kat blog nih...

Pasal hadiah yang saya dapat dari Kak Ena sebab menang contest cuba teka yang dia buat tu... First time ni menang contest... hehe

Alkisahnya, petang lepas lunch saya masuk la bilik. Tengok2 ada sebuah kotak berbalut atas meja saya. Ingatkan dapat hadiah hari jadi dari secret admire ke... hehe



Sekali bila dah dekat ngan meja, pastu belek2 tertera la nama si pengirim... Automatik teringat pasal hadiah  contest tu... hehe. Dan hadiah yang saya dapat adalah... Jeng jeng jeng...


Taraaaa....

Sangat la comel hadiah yang diberi tu. Thanks ye Kak Ena... Saya letak kat office sebagai hiasan. Kalau letak kat rumah ni, sure habis dikerjakan oleh si kecik tu. Dia bukan boleh tengok benda2 comel ni, gerammmm je... hehe

Ok la, update ringkas pasal hadiah ni... Kalau ada kelapangan nanti saya post lak pasal cuti2 kat kampung... Till then, daaaaaa

8 comments:

Siti said...

Tahniah..comel sgt...hehehe

Ena said...

huhu..
malu la pulok!!..
terime lah adiah yg tak seberape tu.. ye sal..
sowii x kasi card sbb luper .. dah anta baru tingat ..huhu..

mamalieyna said...

waaah sgt cumel..! tahniah!

[pstt ena, nak gak hadiah camtu..hehe..

~~*Ummi AFD*~~ said...

Siti:

Tenkiu...

~~*Ummi AFD*~~ said...

Kak Ena:

La, watpe nak malu... Tenkiu akak...

Tak pe, takyah kad pun dah cukup... hehe

~~*Ummi AFD*~~ said...

mamalieyna:

tenkiu... pasni suruh kak Ena buat contest selalu...hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cutenye
kita pon lom tunjuk lagi adiah dpt dari siti ehhe

~~*Ummi AFD*~~ said...

Rose:

nanti buat la special entri pasal hadia tu... hehe