Wednesday, April 7, 2010

Waaa... rindunya...

Salam...

Berkesempatan untuk jengah blog jap. Tapi blog kengkawan memang tak dan la... Sorry ye, nanti saya qado...

Since last week sampai la minggu ni saya sibuk yg teramat. Rindu nak berceloteh panjang2... Tapi apa kan daya, kesibukkan membatasi masa saya... Plus kesihatan yang kurang baik...

Adeh, letih oiii... Muka pun dah pucat lesi...

Ok, have to go... papaiiiii....

6 comments:

Ena said...

salam..

tu la pasainyerr..

rindu nak bace celoteh sal..
x pe.. nanti qado' semule..hehhe..

mamalieyna said...

rindu jugeee...n3 simple jek...nnti ada masa update tau! ^_^

Siti said...

patut lama tak nampak..takpe setelkan mana yang patut kena setel dulu.

~~*Ummi AFD*~~ said...

Kak Ena:

Okeh, nanti akan diqado setakat yang terlarat...

~~*Ummi AFD*~~ said...

Mamalieyna:

hehe, okeh akan diupdate apa yg patut...

~~*Ummi AFD*~~ said...

Siti:

Betul tu, settle apa yg patut dulu... hehe