Tuesday, April 13, 2010

Teringin, tapi....

Salam...

Lambat bersiaran hari ni... Ala, biasa2 pun lambat jugak kan... Hari ni dah start banyak kerja. Tapi sambil tunggu printer habis mencetak dokumen yang beratus helai tu, jengah la jap kat blog nih...

Apa yg saya teringin tu???

Alkisahnya, tadi masa dok jenjalan kat umah kengkawan terbaca la dalam blog babyIbu yang Majalah Pa & Ma ada buat contest... Tetiba je rasa teringin nak masuk. Tapi bila baca syarat2nya tak jadi la pulak...

Ye la, kat situ katanya anak kiter kena pandai beraksi & berani di depan orang ramai dan kemera. Kalau depan orang ramai tu rasanya boleh lagi la... Tapi kalau depan kamera? Jangan harap la... Susah bebenor nak amik gambar dia.

Orang sibuk nak ambil gambar dia, dia sibuk nak tengok skrin henpon. Habih camna??? Teringat pulak iklan camera Canon tu, yang lelaki tu nak ambil gambar, tengok2 tak dak orang pun sebab semuanya dok kat belakang dia sebab nak tengok skrin kat camera tu. Faris lebih kurang camtu la...

So, lupakan je la hasrat di hati tu... hehe... Tak pa la, apa pun Faris tetap bayi tercomel di hati ummi dan abah... Bak kata abah faris... hehe

Ok la, kerja mencetak dah settle nih. Nak kena pi binding lak... Papaiiii....

6 comments:

Ena said...

hehehe..

cute la main air camtu dak faris tu..
cam iran gakkk suke nauuu kalo dapat men air..

~~*Ummi AFD*~~ said...

Kak Ena:

Tu pun jenuh paksa dia turun ke pantai... sebenarnya bukan berani sangat pun si faris ni...

Siti said...

hahaha....susah gakkan klu anak takut kamera. takleh la nak masuk pertandingan gini...
hehe..siti pun tak pernah lagi masuk pertandingan yang melibatkan anak beraksi ni...huhu

mamalieyna said...

alahai cun la pic tu..berjalan di air..bila la si ayep nk jenjalan cam farish ni..hehe..

~~*Ummi AFD*~~ said...

Siti:

Tu la... bukan takut, terlebih eksited... Tak sempat lagi nak snap, dia dah sibuk mai kat kita nak tengok hasilnya... hehe

~~*Ummi AFD*~~ said...

Mamalieyna:

tak pa, sampai masa nanti boleh la si ayep tu berjalan... don't worry okey...