Wednesday, May 26, 2010

Herm... erm...

Keadaan di petang hari selepas lunch hour...


Sedapnya... Tunggu masa je nak Zzzz... hehe

10 comments:

mamalieyna said...

haha..meja muat ke nak landing cam baby tue =P

Ena said...

alo tomey tomey yerrr...

gewammmmmm nyer..

tu la.. tgk baby tido la rase mcm.. syokkkkkkkkkkkkkkkkkkk nyer :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Eina:

Muat ke tak belasah je. Kalo tak muat atas meja, bawah meja pun jadik la... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena:

Tu la, syok je kan tengok baby tido. muka bersih je tak dak masalah... hehe

baby berry said...

bebaik le..jtuh meja kang..hihi

niway..salam ziarah.

Ummi Aisyah said...

salam...
lawaklak tengok picas ni,tengah imagine kalu orang tua buat camtu,burok beno ropenya.

Azrina bt Mohd Tajul Ariffin (AlongAzrina) said...

Salam ziarah....nice blog..suka!

~~*Lady Salwa*~~ said...

Baby berry:

hehe, jatuh tak pa lagi... hehe

Tq sudi ziarah...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Ummi Aisyah:

hehe, tu la pasal. kalau orang tua kena tidur bawah meja. atas meja tak leh...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Azrina:

Thanks ya... (kembang rasa... hehe)