Monday, May 10, 2010

?????

Salam...

Selamat pagi Isnin semua...

Hari Isnin adalah hari 'fikiran melayang2' bagi saya... Oh ya, lupa lak. To Cik Puan Ezzah, minta maaf la ye sebab dah tersalah tafsir dia punya entri hari tu. Seriously, saya memang baca sampai habis. Tapi heran saya camna saya boleh tak perasan ada di akhir entri tu ada terselit ayat yang mengatakan itu hanyalah gimik sahaja.

Rupa2nya yang dia dok cerita dari atas sampai ke bawah tu pasal pengalaman dia masa pregnant anak yg ke-2... Herm, camna nih boleh tak perasan... Adakah ini bermakna saya ni senang teruja bila mendapat berita camtu dari kawan2??? hehe...

Yang tu je kot nak dibebelkan pagi ni... Mood untuk berblogging masih di awang2an. Ok la, papaiiii....

6 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

biasala tu
kdg2 kita tertinggal bait2 ayat dalam entry..
tu salah paham tu ngeeee

Ezzah said...

eheheh...saje je bikin gempak hari tuhhh...

ala salwa, bila kitaorng lak nk excited niiiii....bila nk dpt yg no. 2 plakkk? :D

~~*Lady Salwa*~~ said...

Rose:

hehe, tu la pasal. agaknya dah tua, tu yang proses maklumat boleh salah.. hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Ezzah:

Memang menjadi la gempak tu... hehe

Owh, no komen... hehe. Kalau ikut perancanan lagi setahun dua... hehe. Bagi peluang kat yg lain2 dulu...

Tapi harap2 dpt gurl pulak...

mamalieyna said...

haha..nak tau berita camtu dr kengkawan ke, or tuk diri sendiri ni..ekeke..jom kita! :p

~~*Lady Salwa*~~ said...

mamalieyna:

hehe, mesti la dari kengkawan...

erm, kadang2 ada jugak la terasa nak pegang la baby, tapi bila teringat pengalaman bersalin tu, seram la pulak... hehe

jom... hubby pun dah bagi green light... hehe