Wednesday, May 26, 2010

Salah daaaa....

Owh owh, nampak nya saya ni advance sangat la pulak... Tak sabo nak cuti kot... haha...

Hari ni baru hari Rabu la... Adeh, apasal tulis dalam entri tadi hari Khamis.... Thanks to Nieylemi yg telah betulkan saya... Katanya "Hari ni hari rabu la..."

Hahaha.... ketawa cover malu... Sila abaikan ke'excited'an saya tu ye... Entah kenapa dari bangun tido pagi tadi saya dok ingat hari ni adalah hari Khamis.

Hahaha... ketawa lagi sebab malu...

10 comments:

nieylemi said...

heheheh...xpe...akak panggil saye...nieyla jer ok...oooo...x sabar nak cuti nie yer....sabar yer kak...esok jer...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Nieyla:

hehe, tu la tak sabar nak balik kampung nih... hehe

Ezzah said...

ahahah..
ni kes x sbar khamis mlm jmuaat ke?

ehehehheheh :D

~~*Lady Salwa*~~ said...

Ezzah:

Aisyh, ni kes tak sabar nak balik kampung la... Jgn pikir bukan2 ek... haha

Ena said...

kui kui kui..


naper sal? nak pergi mane cuti nie? sampai teringat2 hari ni hari khamis dah.. hehehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena:

kiter nak balik kampung la minggu ni. Ingat hari ni hari khamis, boleh dah la balik kampung...

rupa2nya esok baru hari khamis... hua hua hua

mamalieyna said...

ni mesti over excited nak balik kedah ni..huhu..kasi hamba jeles saje..hukhuk...=P

~~*Lady Salwa*~~ said...

Mamalieyna @ kak Eina:

hehe, betul 100%... terer akak... jgn la jeles... jom ikut sal balik kampung... hehe

Aleeya said...

oooooo patotla..samat balik kg yerrrr

~~*Lady Salwa*~~ said...

Aleeya:

hehe, makacih...