Tuesday, May 18, 2010

Mendung...

Salam...

Tajuk yg entah apa2... hehe. Kes tak dak idea nak bagi tajuk...

Dah petang pun... Tapi idea untuk berceloteh masih tak mai2 jugak... haisyhhhh...

Entah kenapa minggu ni mood untuk update blog tak jugak kunjung tiba... Bahan untuk bercerita banyak tapi bila mood ada, cable lak tertinggal... herm...

Maybe sebab saya ni kepenatan. Cuti 2 hari lepas asyik berjalan2 je. Bawak mak yg datang dari kampung & adik yg datang dari Johor jenjalan pusing2 KL & sini...

Tambahan pula fikiran saya agak kusut dan terganggu oleh beberapa perkara... Cuba tak nak fikirkan, tapi makin cuba dilupakan makin teringat2 pulak... adeh...

Menambahkan lagi rasa letih. Rasa macam nak pi spa je bersantai2 sambil diurut2 manja... hehe. Dan mula la penyakit "M" semakin menjadi2...

Nun di luar cuaca agak mendung dan suram. Langit diselimuti awan hitam. Begitu juga mendungnya hati saya ketika ini... puitis la pulak..


Ok la, dah merepek, merapu, meraban dah ni... Till then, papaiii....

14 comments:

Aleeya said...

mendung tak bererti hujan hehe tapi sini dah ujan lebat, plus guruh2 lagik huhuuu

~~*Lady Salwa*~~ said...

Aleeya:

Kat sini pun dah hujan lebat. Cuma kilat ngan guruh je tak dak... hehe

Siti said...

hehehe..penat yer..klu time cuti berjalan2 mmg penatkan..mcm takde rest langsung...

InsyaAllah, mendung akan berlalu jua & matahari kembali bersinar. Tapikan, sekali sekala mendung ok gak..sejuk sikit.

mamalieyna said...

tu la, cam lama je tak jengok blog sal ni..update everyday la, sure akak ari2 jengah sini..ok sket ape, leh kurangkan beban fikiran tu.. ^_^

nieylemi said...

sane la kat cnih pun hujan lebat...nasib baik la x campur ngan petir ke kilat ker kan...takut gak klu yang memamdu...

Ena said...

cam tu la kan..

akak pulak sgt tak sempat nak buat live n3 semalam.. sememnye auto publish dari rumah... arini tak sempat lgsung tp sempat buat live n3 di pg hari..

puhhhhhhhhh!! dahhh, akak dah tiup dah kasi penyakit M tu pergi.. heheheh..

namakusuraya said...

ala cedih jer tgk bear tue di tingkap.. huhuhuhu... termenung macam salwa ek.. eeehhmm... tgk n layan anak mesti sejuk hati..

dalila said...

apa yg kusut tu sal..meh nk rungkaikan.....tk baik kusut2 ni..nnti simpul takleh bukak susah..baik bukak cepat ikatan tu..cubalah apa2 cara yg terbaik..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Siti:

tu la pasal, dengan cuaca yg panas terik itu... hehe

iye, macam lepas hujan ada pelangi... ehehe. iye, sekali sekala mendung & hujan bagus gak... sejuk sikit bumi tuhan ni...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Mamalieyna:

Idea tak mari2, tu yang tak berupdate tuh... plus "M" je memanjang... hehe

tu la, nak kena juga pi manja2 kan diri nih...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Nieylemi:

tu la, guruh ada sket2. memang takut je kalau memandu masa hujan lebat + ada guruh + ada kilat...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Sal ni kadang2 sempat, tapi idea lak tak dak. masa dok sibuk tu banyak lak idea...

fuh kanan fuh kiri... ehehe. dah hilang la "M" tu....

~~*Lady Salwa*~~ said...

Suraya:

tu la, kiter pun termenung tegok hujan kat tingkap cam bear tu la...

memang pun, hilang segala stress...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Dalila:

ada masalah lama2 yg tiba2 muncul kembali... hehe

entah la, tak tau la apa cara yg terbaik. buat masa sekarang ni banyak2kan berdoa je la....