Friday, June 4, 2010

S+S

Salam...

Rehat tengah hari tadi pergi mana?? Staf gomen kan rehat panjang...

Saya ke pejabat pos laju jap, amik parcel pastu terus zass ke alamanda. Nak beli barang sket. Sampai je kat Alamanda, berdenyut2 rasa kepala ni. Jalan pun terhoyong hayang je... Rasa cam nak melayang rebah ke lantai je...

Tapi kuatkan jugak la semangat... (hehe, biasa la... bab2 shopping mopping ni semangat kan lain macam ja... haha). Mula2 ingat nak isi perut dulu. Tapi ubah plan lak, terus masuk K4. Belek2 la barang nak beli. Ada satu je yg nak dibeli, tapi tertambah lagi 3 barang sampingan... hehe

Habis shopping, masuk Rasa Mas jap isi perut. Pastu terus gerak nak balik. Tapi masa lalu depan Watson tadi tergerak lak nak masuk. Ingat nak survey2 la pasal satu produk ni.

Produk berkenaan

Sekali masa saya masuk je, punya la ramai kat bahagian produk berkenaan... Herm, saya pusing2 dulu. Tengok dah reda baru saya pergi. Ada la dua orang sales girl kat situ. Dok cerita pasal produk ni la. Then, ada sorang custommer ni dok tanya itu ini. Pastu sales girl pun jawab la & terangkan la satu2.

Saya baru je nak tanya tentang salah satu produk ni, sekali dia cakap "Produk ni sesuai untuk yang awal 30 an dan ke atas", terus je saya kata dalam hati "owh, nampaknya tak sesuai untuk aku. Aku kan awal 20 an... Hehe"

Makanya 'selamat' la duit saya... ^_^. Dan nampaknya kena la stick dengan produk yang saya pakai sekarang ni ye... Tak pa la, kulit muka saya pun tak la kritikal sangat lagi walaupun tak sehalus mulus kulit kengkawan yg lain cam Si Ezzah tu (sebab dulu selalu selisih ngan dia).

Kengkawan yang lain pun sure kulit muka halus mulus gak kan. Jangan la kecik hati lak saya sebut nama si Ezzah tu je sebab dulu memang selalu terserempak dengan dia... Kira memang nampak la kulit muka dia yang halus je tu.. hehe (Ezzah, kiter jeles tau tengok kulit muka awak yang tak dak masalah tu...hehe)

Ops, bebel panjang & merapu2 la pulak... Ok la, dah nak balik ni... Daaaaaa....

2 comments:

Ena said...

hehe..

akak oun ada juga keinginan nak cuba guna ss tu.. tapi tunggu produk yg akak pakai skrg nie abis dulu.. dah abis nanti nak cuba juga la.. akak kan dah 30an.. harap2 sesuai la.. :)

nieyla nadia said...

nanti amek award kat blog nieyla yer...