Friday, June 11, 2010

Hujan oh hujan...

Salam...

Prangggg.... Kebabom... (sound effect yang ntah apa2...hehe)

Jenguk kat tingkap, hujan tengah lebat menyirami bumi Tuhan. Kilat sabung menyabung... Guruh pun kuat jugak... Keadaan kat luar sangat la gelap, dah tak nampak apa dah... Macam dah malam...

Tadi call hubby, tak berjawab... Hantar mesej pun tak berjawab jugak... Call lagi sekali pun tak jawab jugak... Hai, risau pulak... Mana la dia pergi...

Selang 15 minit call lagi baru berjawab. Macam biasa la, kat site sebab pi tengok banjir...

Tu pun tadi katanya tengah tolak kereta sebab stuck dalam banjir. Kereta siapa tak sempat pulak tanya. Kereta office la kot...

Erm, alamatnya Ummi ngan Faris balik lambat la hari ni tunggu abah settle kerja2 dia dulu... :(

Ok la, kawan2... Happy weekend ya...  Daaaa...

** Kepada yg balik kampung, hati2 di jalan raya... kepada yg pi makan kenduri, ingat2 la kat saya sama ya... hehe

4 comments:

. . . h u s n a . . . said...

ha. tau xpe. tersekat kat dlm banjir putrajaya td. tbe2, pOlis suh reverse. mnyOnsang arah trus. de kete yang tenggelam paras tgkp da td.

Ena said...

a'a tadi petang hujan lebat juga kat sini.. akak pun sampai umah lamba juga.. dah pukul 7.00 pun.. huhu..

happy weekend!

TUKANG KATA said...

happy2 selalu sis :)

mamalieyna said...

tu la..kengkadang kalo ujan lebat camni, bertmbh lewat la sampai umah..huhu..pepun suma tu rahmat Allah, kang panas je memanjang, kering kontang lak..kan2x..