Friday, June 11, 2010

Entri pagi2 buta???

Salam...

Selamat pagi... Kepala saya sedikit pusing hari ni... Mungkin sebab semalam tak dapat nak tidur sangat. Salah satunya sebab hidung tersumbat. Susah betul nak bernafas... Bila sedar je mulut tengah ternganga... hehe

Isnin minggu depan dah 1 Rejab 1431H. Sekejap je dah bulan Rejab, pastu Syaaban dan seterusnya Ramadhan... Ha, sapa2 yg tak ganti puasa lagi tu sila2 la ye. Kang tak sempat... hehe (mentang2 la saya ni dah habis ganti posa...)

Tak dak apa pun nak diceritakan pagi ni. Mood pun kureng sikit sebab hidung tersumbat, dok sok sek dari semalam. Pastu kepala weng weng. Nasib baik bos cuti hari ni, tapi dia kata nak masuk opis jap hari ni.

Ingat nak letak2 kepala jap, tapi takut kang dia masuk nanti apa pulak dia kata kan... hehe

Ok la, yang tu je kot nak cerita. Pastu nak tempek sekeping dua gambar si kecik tu... Orang kata kalau N3 tak ada gambar tak berseri, betul ke??? erm...

Cakkk... Kalau letak camni je faris ok je la, senyum je... Cuba letak duit pastu menda alah ni bergerak... Mau satu shopping complex tu dengar suara dia... hehe


Rindu saat2 masa faris tecit2 dulu... hehe. Baik je dia... Dah besar, lasak bukan main...

6 comments:

Aleeya said...

comel hero dia...

Ena said...

huhuhu.. lombaiklagi ye selsema tu.. tak best kan!.. hilang nikmat nak tido.. :)

tu la kejap jer masa berlalu.. Leh la pasni continue puasa sunat rejab pulak kan!.. mudah2an.. akak pun InsyaAllah..

Akak pun rindu anak2 akak masa baby dulu.. sampai sedara mara yg jumpa pun dorang leh cakap korang dulu kekecik kannnnn... baiknyerrrrrrrr.. skrg? heheh baik juga cuma notti skt.. hahah

Jantan Keparat said...

alalal..
kesiannyew..
moga cepat smbuh!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sian
tula musim ni

sal, tolong ganti pose leh? kita lom ganti..uwaaaa

hoho betul la rindu time dia duk diam..kita letak mengereng kiri ke kiri la dia..kanan ..kananla dia..skang? jgn harap..dia gigit2 kit ade..adeh lahh

~~*Lady Salwa*~~ said...

Aleeya:

Makacih... hehe

mamalieyna said...

time kasih mengingatkan..adoii..bila nak abis ganti posa ni.. =P

*yee sama2lah kita rindu2an zaman ke'baby'an anak masing2..hehe..