Monday, June 21, 2010

kerja = :( ..... cuti = :) ... amboi amboiiii....

~~`` Kat luar hujan tersangat la lebat... Kalau cuti kan best, boleh jadi sleeping beauty hari ni...Ye la, nak buat kerja2 rumah pun, Sabtu ngan Ahad semalam dah settlekan... So, tidur je la (kalau cuti ye salwa)... Adeh... Mencikkkkkk!!! ``~~

** apa punya pekerja la macam ni, asyik pikiaq pasai tidoq ja. kalau buat bisnes sendiri boleh bankrup la alamatnya... teruknya teruknyaaaa....

6 comments:

Aleeya said...

tdo mmg bestttttttttt, slh satu xtvt feveretku masa single..da tawen de anak ni agk pyh sket nak wat xtvt gitu hehehe tapi bila ade peluang ..ley ajeee ahahhaha

Ena said...

betul tu sal..

akak ni pun sangat mengantuk.. tapi terpaksa tungkat la sementara.. nak makan pun ilang selera.. hoho

mamalieyna said...

skrg dh panas balik....huhu...td akak pun asek nguap2 ja..dpt tido mmg best aa...dh la posa ni ^_^

~~*Lady Salwa*~~ said...

Aleeya:

Tu la pasal, dah kawen & ada anak ni jarang la dapat nak lelap mata waktu siang... huhu

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena:

Hari mengantuk sedunia agaknya semalam.. hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Mamalieyna:

Tu la, kat sini pun sekejap je, tapi masih mendung la.

Sama la kita, berpuasa... tu yang letih + mengantuk je... hehe