Monday, June 21, 2010

Farish 1st Giveaway


Salam...

Ha, kengkawan ada tak yang plan nak bercuti2 kat Melaka? Saya pun teringin nak pi jalan2 ke sana... Jom la join GA ni beramai2 ye... Nak tau lebih lanjut klik sini.

Good luck to all ya.... Harap2 ada luck la. Nama pun nak dekat2 dah ngan Faris, cuma tambah 'H' je...hehe

4 comments:

mamalieyna said...

loor ingat sal yg buat GA tadi,,,baru teruja nak join..hehe..pepun good luck k!

Ena said...

gd luck ye sal.. :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Mamalieyna:

Akak, ni sure terkeliru dengan nama kan... hehe

InsyaAllah, ada rezeki nanti sal buat sempena birthday faris 2 tahun nnt...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena:

Good luck juga... hehe