Monday, June 28, 2010

h.e.a.d.a.c.h.e again!!!

Salam...

Mood nak berblog hari ni tak dak. Kepala dok sakit dari Jumaat lepas. Rasa macam nak amik jarum yg orang dok guna untuk injection tu, nak cucuk2 je kat pala ni ha...

Dah lama tak sakit kepala camni, sekali dia datang dengan pakej2 lak... wallaweih, rasa cam nak Zzzz ja... hehe

Kerja yang menimbun atas meja ni pun sebelah mata ja pandang... Dah settle separuh. Cepat la masa berlalu. Nak balik rumah dah ni. Sakit tak tertanggung rasa...

Mungkin gara2 banyak sangat berfikir sejak akhir2 ni... Hal2 remeh pun pikir sampai macam nak pecah otak... hehe

Pasal ntah tetiba teringat kengkawan lama... Semuanya menyepikan diri... Tak pa la, dah tak sudi kawan dengan saya agaknya... :(

Oh ya, Faris dah ok... Thanks ya kawan2 yang sudi mendoakan kesihatan Faris... Cayang semua... muah muah muah... hehe

Ok la, cauuuu cinnnnn chiiiiii.....

6 comments:

Aleeya said...

pe hal lak kwn2 lama turrr, takpe berikan dorg ruang hehehe, kang dorg rindu nanti pandai la dorg carik..

sama la tengah pening gak neh..sakit pala laks..nak kata masok angin da makan..tatau la naper huk3

~~*Lady Salwa*~~ said...

Aleeya:

Tu la kan... Jangan time susah je baru nak cari, time senang lupakan kita...

Ye ke, erm... ada makan makanan yang ber'angin' kot... tu yang sakit kepala tu...

Ena said...

alahai.. tak elok lagi yeh sal.. huhu.. siannye.. mmg tak tahan la kalo sakit pale je.. nak wat kije un cam lemau jekk kan!>. haihh
amik la cuti..

syariza09 said...

ni banyak pikir pasal kwn2 lama kot..may be depa tu cbuk sbb tu la x dan nk contact :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena:

Tu la, skali sekala datang tu memang sakit tak hengat la... Ingat nak amik MC je, tapi cam malas nak pi klinik.

Kalau ikut hati memang nak mintak cuti je hari ni. Tapi kan segan lak sebab last week dah amik cuti 2 hari... pastu nak balik kampung ni pun nak amik cuti lagi. So, tahan je la...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Syariza:

Hehe, mungkin la salah satu penyebab. Sibuk sangat la diaorang tu... Ala, setakat nak hantar mesej seposen untuk cakap 'hai' tu apa la sangat kan... huhu