Thursday, June 3, 2010

Adeh, lambat lagi ke...

Salam...

Entri ringkas untuk isi masa terluang jap...

Sebenarnya saya kena pergi ke hospital jap pagi ni. Untuk buat appointment dengan doktor pakar. Semalam ingat nak terus pergi je dulu baru masuk office.

Sekali, masa nak balik tu ada kerja la pulak. Dan kerja tu tak settle lagi & harus saya settle kan pagi ni. So, dah settle semua saya pun isi la borang kebenaran keluar pejabat.

Ni tengah dok tunggu nak masuk bilik bos mintak sain dia. Dia lak tengah dok bercakap kat telefon lak. Dah 15 minit saya tunggu nih.

Kang sure ramai kat hospital. Terus rasa cam malas nak pergi. Tapi tak leh nak bertangguh2 la pula... Sabo je la...

Dah la nak jumpa doktor pakar ni time office hour je dia ada. Sabtu Ahad cuti lak... Habis camna??? Tak pasal2 saya nak kena amik cuti kalau lebih 4 jam nanti.... Herm...

Patutkah saya terjah je bilik dia??? hehe

10 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

gi hospital wat pe???tak sihat ker

Ena said...

mcm serious jer sampai nak jumpa pakar.. naper sal?eheheh.. kepochi jap.. :P

Aleeya said...

sib bek la bac entri sal psl appointment neh, lupa lak nak renew appointment anak aku kat klnik..aritu telepas date nak cek up huhuuu

~~*Lady Salwa*~~ said...

Anje:

ha ah, kurang sihat sikit... biasa la...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena:

Nak kata serius tu ntah la sebab tak dapat pun jumpa doktor tadi. just buat appointment dengan nurse saja...

tapi rasanya tak kot. cuma nak dapatkan kepastian dari doktor pakar je...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Aleeya:

Ye ke, ha cepat2 la renew... kang lupa lagi lak... hehe

mamalieyna said...

iiisssh..jumpa pakar?..pasai pa..serius bunyinya ni..herm..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Eina:

Hehe, tak la serius sangat... Biasa la, sakit2 puan nih... hehe

syariza09 said...

lenkali kalo boss tu lmbt 15mnit, better terjah je blk dia. Sblm hulur borang tu, minta maaf la dulu sbb terjah , bkn pa takut tetiba jer dia berangin

baby berry said...

yaaa...terjah jer!! hehe..

erk..appointment pakar ngape?? niway hope everything will b ok.