Monday, June 28, 2010

H.a.t.i Y.a.n.g K.a.u S.a.k.i.t.i

Salam...

Senyap sunyi je rasanya blogger2 hari ni ye... Ramai yang bercuti kot...

Macam biasa la, entri sebelum balik. Sambil2 tunggu orang datang jemput, sempat la jengah sini jap... Entah kenapa lately suka betul dengar lagu Rossa - Hati yang kau sakiti... Nak letak lagunya tak leh lak. Letak lirik je la...

Dah jadi macam Aleeya lak, nak tempek2 lagu kesukaan. Dia suka BCL (Bunga Citra Lestari), saya suka Rossa. Dia dah dapat CD lagu BCL... Saya belum lagi... Anyone nak sedekah kat saya... hehe (tagih simpati... sob sob...)

Suka dengar suara Rossa ni, sedap je... Orangnya kecil molek je, kalau tak silap paras telinga saya kot... hehe. Pernah la tengok dia perform sekali, masa secretary week tahun bila ntah, tak ingat. Dia dengan Mawi masa tu. Memang best la suara dia.

Sekali dia turun dari stage, semua pakat serbu... tenggelam sudaaaa... hehe. Maklum la orangnya kecik je...


cantik kan rossa ni... hehe

Ok la, layan je la liriknya... Daaaaa

Jangan pernah katakan bahwa
Cintamu hanyalah untukku
Kerna kini kau telah membaginya

Maafkan jika memang kini
Harusku tinggalkan dirimu
Kerna hati ku slalu kau lukai

Tak ada lagi yang bisa ku lakukan tanpamu
Ku hanya bisa mengatakan apa yang kurasa

Ku menangis membayangkan
Betapa kejamnya dirimu atas diriku
Kau duakan cinta ini
Kau pergi bersamanya

Ku menangis melepaskan
Kepergian dirimu dari sisi hidupku
Harus slalu kau tahu
Aku lah hati yang telah kau sakiti

6 comments:

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

touching..

Aleeya said...

ak ahhh rosa ni kecik je kan..artis camtu la..kat dlm skrin nampak besor kat luo halus jeewww

lagu baru ni mmg best..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Cik Yah:

Tu la, touching habis... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Aleeya:

Tu la pasal, kebanyakkan tu pakai heel yg tinggi...

ye betul, memang best...

Ena said...

layan jiwang ye sal semenara nak balik.. hihihi.. best gak tu kan!..

pssttt!! pernah sekali masa u akak p dinner tahun 2008 kot.. baru lepas pantang.. bile sampai sana kawan2 husband dok jerit2 kejap Rossa kejap Tok Ti..so, akak pun toleh2 la kan!.. sekali tak de pun.. rupna2nya yg dorang jerit2 tu kat akak.. hampeh!! mana sama.. jauh panggang dari api.. mungkin tang kecik tu jerla kot..dah la akak nie bertudung.. heheh.. terluah perasaan pulak.. ahaks!! jgn mare ye sal.. :)

E.L.I.Z.A said...

wah syioknya penah jumpa rossa..sy suka gak rossa..BCL pun suka gak..suka semua yg cantik la senang cite ekkeke