Friday, June 18, 2010

Salam Jumaat semua!!!

Salam...

Dah lama blog ni tak berupdate rasanya... hehe (padahal baru 2 hari...). Bukan apa, mood nak berblog kureng + banyak kerja kat opis & rumah... Penat giler, rasa cam nak pi mengurut ja... Sakit2 satu badan nih...

Hari ni kat opis saya ada buat program untuk kanak2. Ingat nak pi tengok la, tapi cam segan (malu) la pulak kan. Lain la kalau ada bawa anak sendiri...

Erm, sebenarnya nak tempek beberapa keping gambar nih. Dah lama pun ceritanya, dah basi pun... Pasal dapat hadiah GA dari mamacira & Rose... hehe.

Ok la, tengok je la apa gambar yang ada...

Ni hadiah dari mamacira...

the parcel


Ha, jom tengok apa ada dalamnya...


tadaaa... tapi gambar blurr la plak. Ok la kot... hehe

Ni pulak hadiah GA dari Rose...




Sorry ye, terpaksa 'hide' kan alamat & no. phone pengirim... hehe


Tadaa.... key chain penyu & purse mengkuang...

Jom tengok kat mana saya 'lepaskan' penyu ni untuk 'berenang'... hehe

nampak tak??? ha, tak nampak... ok, kita close up sket...


tu ha, yang saya bulatkan dengan warna purple tu... Saya bagi penyu tu 'berenang' sebelah penyu dari Sarawak... hehe

Ok la, tu je kot gambar nak tayang... To Mek Rose & MamaCira:

Terima Kasih Daun Keladi, Lain Kali Bagi La Lagi... hehe

Ok la, daaaa

6 comments:

mamalieyna said...

wow banyakya koleksi...akak main taruk kt kunci terus..hehe.. ^_^

Aleeya said...

dulu rajin susun keychain tu tapi sejak opis tak bagi dah gantung2 menda kat patisyen ..erm ntah mana da ilang koleksi keychain ku...syg la..souvenir org bagi kan..nk letak kat umah takde tmpt seswai...last2 missing..sob sob sob..

Ummi Aisyah said...

banyak betol koleksi yek..tu gantung opis ke kat rumah?

~~*Lady Salwa*~~ said...

Mamalieyna:

hehe, pegawai kat office dulu rajin bagi key chain bila diaorang pi oversea... tu yang jadi banyak tu... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Aleeya:

Kat sini pun sebenarnya tak boleh jugak. tapi kiter 'degil' jugak... gantung kat tempat yang tersorok sikit... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Ummi Aisyah:

Kat office, tapi agak tersorok sikit la... hehe