Monday, June 14, 2010

Salam Isnin...

Salam...

Petang baru dapat bersiaran ye.... hehe. Sebenarnya hari ni & esok saya berkursus. Ala, dekat sini je. Kat tingkat 3 nun. Turun tangga je... Kursus untuk P.A...

Ni sambil2 makan sambil layan blog. Tapi tak sempat la nak jenjalan rumah kengkawan... Sorry ye, petang ni kalau tak dak apa2 saya singgah jenguk...

Pasai pa ntah hari ni rasa letih sangat ntah. Padahal cuti 2 hari tak pi mana2 pun. Dok rumah saja... Cuma keluar sat pagi sabtu ngan pagi ahad tu je... Eh silap, petang sabtu ngan malam semalam pun keluar jugak, keluar pi makan ja... hehe

Ok la, pasal keluar2 tu next time la saya cerita. Nak sambung makan sat, pastu nak solat, pastu nak kena sambung pi kursus balik... Ok, daaaa....

** tengah dok best2 layan blog tadi bos masuk... muka masam mencuka je... takut wei... nak kena blah cepat2 nih... hehe

9 comments:

Aleeya said...

huishh jauhhhhhnye kusus hehehehe, ok la tu ..kang kusus jejauh kang rindu lak kat anak kang haaaa..hehehe

Ena said...

ehehehhe.. best gak dekat2 leh jengah blog selalu.. ;)

asben akak pun same g kursus gak.. tapi terus tido kat sane.. sob sob sob..

baby berry said...

uik..keje p.a gak eaa.

syariza09 said...

naper la boss camtu, suka sgt wat mukamasam hehe. kalo catu jgn tgg lelama, lbh baik blah.
nak tanya la, sal ni asal drp mana? saja nk tau :P

~~*Lady Salwa*~~ said...

Aleeya:

hehe, kalau jauh x yah bermalam best la jugak... kalau kena bermalam tu yg tak best tu...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena:

Sesakli sekala best la jugak... Tapi kalau asyik wat kat sini ja, jumud lak rasa. otak pun tak berkembang... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Baby berry:

Ha ah, kenapa... p.a gak ker???

~~*Lady Salwa*~~ said...

Syariza09:

Tu la kan... tapi macam bos sal ni sal dah paham dah... dia stress sket. kerja banyak, tapi memanjang ja ada meeting... habis, camna dia nak settle kerja dia...

hehe, cheq ni oghang kedah mai... oghang kedah jugak ka?? ^_^

baby berry said...

yeehh...same wit me..p.a gak hehe...udup seketeri kih3.