Tuesday, June 29, 2010

Lambatnya...

Salam...

Jam baru menunjukkan jam 11.45 pagi. Tapi saya dah kelaparan di tahap kebulur. Ya Allah, tersangat la lapar rasanya. Sampai naik ke kepala rasa sakit kelaparan... hehe



Dah cuba makan makanan ringan buat alas perut. Tapi perut ni tetap cakap "nak nasik... nak nasik"... Tolong la masa cepat berlalu.. Cepat la pukul 1.00 petang...

Kepala makin pening....

7 comments:

E.L.I.Z.A said...

hah? sampai mcm tu skali lapa? hehhe..sy ni belum breakfast lg..skang dh kul 12.03pm..jp lg jadi brunch la ekkekek

Ena said...

alolor... siannye.. p la tapau dulu.. pastu kangg kul 1.00 terus ngap jekk.. boleh tak cenggitu? ehehhe

baby berry said...

yes..me oso tahap kebulur pagi ni..bekpes tadi amik 1 slice roti je..mana kenyang kan..huhu ni dok rase nk turun lunch dh ni hehe,.

~~*Lady Salwa*~~ said...

Eliza:

Tu la, kalau mai time lapar tu sampai terketaq2 (bak kata org kedah)... hehe. Ye ke, tak pa 2 in 1 pun ok gak...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena:

Kat sini susah sket... Lagi pun segan la... hehe. Pulak tu bos ada...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Baby berry:

La, sama la kita. Saya ni makan kuih 3 ketul pun tak kenyang2 gak... hehe

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

o...lapo ye...dah makan tengahri tak tadi???