Monday, June 21, 2010

Nyesal tak sudah...

Salam...

Bersiaran di pagi Isnin yang kurang ceria... hehe

Apasal ntah, rasa macam kurang bermotivasi je nak kerja hari ni... Bukan setakat hari ni saja, esok, lusa, tulat, tungging, terbalik bla bla bla... Haish, rasa macam nak amik cuti tanpa gaji je... Awat la dengan hang ni salwa oiii...

Sepatutnya hari ni saya bercuti tau, tapi kan oleh kerana rasa 'takut' yang melanda saya minggu lepas makanya hari ni kena la kerja jugak... Bos saya cuti lagi hari ni... waaaa waaaa waaa... bosan....

Saya dah isi pun borang cuti tu hari khamis minggu lepas, tinggal nak suruh bos approve aje. Pastu cam biasa la masuk bilik bos bawak la sekali dengan surat masuk (strategi la kononnya). Pastu bila dia start cerita yang dia banyak kerja, banyak hal urgent langsung terbantut niat saya nak minta cuti... huhu

Tiba2 je rasa takut nak cakap "Puan, saya nak minta cuti hari Isnin ni...". Ntah apa yang ditakutkan sangat pun tak tau la. Macam la nanti bos saya makan saya kalau cakap camtu... adeh...

Nampaknya hal2 peribadi saya yang nak kena settlekan tu terpaksa la dibiarkan sekejap. Tak pa, hari rabu or Khamis ni la amik cuti settlekan semua2 tu... hehe

Ok, yang tu je kot nak bebel pagi2 ni. Saya lebih suka jadi silent reader buat masa sekarang sebab tak dak mood la nak buat apa2... So, mana yang tergerak jari nak leave comment tu, ada la tercatat. yang lain tu saya just baca je la ye... Tataaaaaa....

1 comment:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

la siannyer salwa...tak pe nanti amik cuti panjang2 pi rest k