Thursday, October 7, 2010

Takraw lagi...

Salam...

Jap je dah petang ye..

Erm, hari ni kena balik sendiri (drive sendiri). Jap gi kena turun amik si kecik tu dulu baru turun ke basement amik keta lak...

Pastu makan pun sorang2 je hari ni sebabnya En. Suami ada game takraw petang ni ngan esok...

So, tadi saja la mesej dia... Pastu taip la "Loncat bebaik nooo...". Pastu terus balas balik... "Macam perli ja..."

Hehe, bukan perli... Saja nak mengusik... hehe. Kang balik rumah sure sakit2 satu badan, pastu muscle injure... Jadi la wife dia ni tukang urut part time... hehe

Tapi tak pa la jugak, injure2 pun selalunya dapat la jugak top three... Pastu leh la pau duit hadiah tu... hehe (upah jadi tukang urut... keh keh keh)

Kadang2 tu saja ja la tanya kat Faris... "Faris dah besar nanti nak masuk sukan apa? Ummi dulu hoki. Abah takraw...".

Tapi bukan Faris yang jawab, abah dia lak yang tolong jawabkan... "Faris besar nanti main tenis untuk negara tau...". Saya : "Ye lah tu..."

Ok la, merepek2 je petang2 ni kan... Ha, dah lama tak tempek gambar anak bujang saya nan sorang tu... Tengah hari tadi baru je dapat gambar dari En. Suami... Punya la lama dok tunggu...

Esok2 la saya wat entri pasal gambar tu ye. Gambar kat kampung masa balik cuti raya hari tu... Ok la, daaa

Faris yang gigih dok gigit medal abah... Konon2 gaya atlit yang menang medal la tu... adeh... 

3 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

eheheh..okla tu
abah rafiq lak sibuk nah suh anak dia main badminton or bola sepak..tak abis2 ckaap nak anta anak dia p training..padahal anak tu baru bertatih..ahuk!

Ena said...

ehehehe..

tak pe la sal.. tu impian tinggi si abahnya.. mana tau lebih inggi pulak pencapaian si faris tu nanti.. ;D

zaL_cdpx said...

haha........follow dh !

follow mine here k ---> http://tangisdarah86.blogspot.com/