Monday, October 11, 2010

"M" besar datang menyerang...

Salam...

Hari Isnin yang penuh semangat.. hehe. Sila jangan percaya...

Jap lagi dalam kul 9.30 pagi kursus akan bermula. Tapi mood nak pi kursus sangat la 'zero' okeyh... Last week excited sangat bagi nama.

Walaupun jumlah kursus yang wajib dihadiri dah penuh & terlebih2 pun (dah 11 hari) tapi disebabkan keinginan nak menambah pengetahuan pasal Microsoft Power Point ni semangat lak bagi nama...

Dan kursus tersebut akan berjalan selama 3 hari...

Tiba2 lak pagi ni rasa cam 'M' yang teramat sangat nak pi kursus tu... Seriously, 'm' yang sangat2 ye... hehe

Pagi2 tadi bos saya dah tanya "Jadi ke pergi kursus tu?"... Dengan selamber nya saya kata "Tak kot... malas lak nak pergi..."

Boleh??? Selamber bewak ja jawab camtu ngan bos... hehe.

Tolong la.... dah 9.30 ni... Nak pergi ke tak nih?? Adeh...

4 comments:

Fieza79 said...

aduhh kalo penyakit M tu dtg abis lah..!

pegi ke tak ni..haipp pegi jgn tk pegi..hikk

~Miss Sukasih~ said...

Same la kte kak...de kursus gak nie...=)

mamalieyna said...

hehe...tak dapek nk nolong kalau empunya diri dah M kan..kalau akak pun, ada masa mls betul nk attend seminar2 ni..hehe..

puan nur elif said...

amboi..diorg siap boleh nak p ke tak mau p kursus noh..meh kat aku ni..kursus xcukup lg ni!!!!