Monday, October 25, 2010

Ngada2 nak jawab...

Salam...

Saja ngada2 nak jawab pertanyaan kengkawan...

Uih, bukan period pain... dah beberapa bulan tak period nih... hehe

Sakit pewot... Since semalam lagi. Sampai ke hari ni. Rasanya sebab salah makan nih... Semalam, pas beli barang2 kat Alamanda, singgah jap makan mee kari...

Pas makan tu, sampai je kat rumah perut dah rasa lain macam... Pastu apa lagi, ulang alik ke toilet la sampai ke pagi tadi.

Tapi gatal kaki gak nak mai office, sebab ada kerja nak kena settle hari ni... Nak pi klinik, mulut lak tak terluah nak mintak izin bos... adeh...

Dan tadi, lagi satu 'masalah' lain lak melanda... :




2 kali lak tu... dah rasa lembik lutut nih... huhu...

**Somebody, help me.... (^_^)... Mana superMAN ku nih...

8 comments:

Ena said...

Alahai.. siannya..

nanti lunch makan kenyang yeh!.. ganti balik yg ah kuar tu..

-Sara- said...

sal, ala ciannyee..mknla pil ciketeon tuu.. :)

semoge cepat sembuh..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

siannye..
dah mak buyung ni sy nak rekemen ubat2 risau gak..bettter g kenek..sure doc tahu ape yg patut amek..

are-za said...

wa dh bape bln preggy?

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena:

Tu la, pas habis kuar semua terus kelaparan tahap gigil... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Sara:

tak berani la nak makan apa2 ubat...

TQ..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Rose:

tu la pasal. tahan sakit je la. nak pi klinik cam 'm' lak... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

are-za:

5 bulan lebih... :)