Tuesday, October 19, 2010

Kan bagus...

Salam...

Entri ringkas sebelum balik...

Apa yg bagusnya???

Ni ha, dok verangan toilet ada lam bilik nih...

Dah tak larat nak 'melawat' toilet setiap stengah jam... hehe

Kan bagus kalau ada toilet cam dalam bilik big2 bos tu... Takde la nak 'terkepit2' ha... Ops... ayat terhover lak....

Sila abaikan angan2 orang yang 'kurang rajin' nak berjalan jauh nih... hehe

Daaaa....

12 comments:

mamalieyna said...

org peknen mmg kuat kencing kan..hikhik..tetiba teringat pengalaman time peknen dulu..^_^

dakcik said...

salwa, minyak ape eh?nk carik kat ne?

Ena said...

hoho..

tak pe la sal.. berangan pun verangan la.. hehhe..

~♥ iella ♥~ said...

klu toilet cm bilik big bos..
Ada sofa lg.

errmmmm..mesti best...nk berangan..

http://fadthnwan.blogspot.com

syariza09 said...

cer usul ja bab2 toilet ni kt boss. kot2 la dpt lampu hijau.... kikiki

Fieza79 said...

hahaa sama mlsh kita semalam..ulang alek toilet..!

~~*Lady Salwa*~~ said...

Mamalieyna:

Tu la pasal. Tambah lak kalau minum teh of nes... sure asyik ulang toilet la... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Ain:

Salwa panggil minyak lenga... kat sini tak tau la panggil apa... Minyak ni orang india selalu pakai... untuk hitam & cantikkan rambut...

selalunya ada jual kat kedai runcit orang india... salwa dulu pun mak yang belikan...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena:

tu la, berangan je la yang mampu setakat ni... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Iella:

tu la, best je kalau bilik ni cam bilik bos... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Syariza:

hehe... rasanya jawapan bos ialah 'boleh blah...' hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Fieza:

ye ke... adeh, sistem perkumuhan yang sedikit bermasalah semalam... hehe