Wednesday, October 20, 2010

'Panas enjin' dulu la kot...

Salam...

Hari ni mood happy je pagi2... Ntah kenapa pun tak tau... Nak kata dah masuk gaji, lambat lagi... minggu depan...

Ke semalam ada mimpi yang best2 ke... lupa lak apa yang saya mimpikan malam tadi... Dapat toilet dalam bilik ni kot... hehe

Tapi harap2nya jangan la ada yg dok merosakkan mood happy yang datang sekali sekala je nih... hehe

Baby pun happy gak kot hari ni. Asyik bergerak2 je pagi ni... Tapi ummi lak yang bermasalah bila baby asyik dok gerak nih... Masalah jadi 'pelawat setia' toilet la... hehe

Hari ni bakal boring lagi... Bos kursus sampai petang kat luar. Mungkin tak masuk office... Mati kutu lagi hari ni...

Nasib baik ada mesin fotostat dalam bilik ni. Tak la sunyi sangat. Ada je la orang datang berkunjung, nak fotostat dokumen... hehe

Erm, nak bebel apa lagi ntah... Nanti2 la kot sambung lagi.... Warming up sket2 je pagi ni... Panas enjin dulu... Bak kata kebanyakkan blogger, nak amik tarikh cantik hari ni... 20102010... hehe

Ok, tatatititutuuuuuu....

10 comments:

Fieza79 said...

lom pon amik tarikh cantek tu...tk pasan mula nya td tgk kwn2 dh ramai wt n3 psl tarikh ni...

huhh tak suka kalo di landa boring kan...??

Ena said...

hehhehe..

cantik2x.. ;D

~SHiLA~ said...

salwa pregy bpe bln da..2nd child ek

mamalieyna said...

bagus2x..ada n3 di hari tarikh cantik ni..hehe..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Fieza:

Akak, apa lagi... cepat2 amik tarikh yang jumpa sekali seumur hidup nih... hehe

tu la pasal... rasa cam nak balik tido kat rumah je... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena:

Memang cantikkkkk...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Shila:

Da 5 bulan... hehe. Yup, 2nd child... hoho

~~*Lady Salwa*~~ said...

Mamalieyna:

Bukan setakat tarikh je cantik, orangnya pun cantik gak... opsss... hehe

syariza09 said...

sib baik la ada mesin photostat tu, hilang sikit sunyi. skali skala ada gak yg singgah

mummy said...

time ni sesuai bergambar tarikh cantik gitu