Tuesday, October 19, 2010

Erm, nak bebel apa ya...

Salam...

Dah petang baru nak jengah...

Mood tak ada sangat. Kureng sihat lak... Dari hari sabtu lepas...

Kami 3 beranak sakit perut. Paling teruk abah & faris... Saya sedang2 je, tapi sampai sekarang still berbaki rasa sakit tu...

Rasanya sebab makan buah duku yang dibeli kat pasar tani tu. Memang abah & faris pulun makan. Saya makan gitu2 je la...

Mungkin sebab tu dua beranak tu teruk sket la sakit perutnya berbanding saya...

Dan sebab tu la jugak tak dak mood sangat sekarang ni... Idea nak bercerita pun tak berapa nak ada... Nak tempek gambar pun, dah lama tak snap2 nih...

So, bebalan pun sket je la... hehe

Ok la, tu je kot nak bebel. Jari ni dah tak mau bergerak dah... Katanya 'tak dak mood nak tekan keyboard nih...' hehe.

Ok, daaaaaa....

Selingan:

Kedah dapat masuk separuh akhir Piala Malaysia... Gud Luck to pasukan Kedah... Harap2 tahun ni menang kat Kedah pulak la...

And kepada semua peminat bola sepak kat Malaysia ni, jangan la taksub sangat ye, sampai nak gaduh2... Kalah menang adat pertandingan.

Contohi peminat bola sepak luar negara... Kalau pasukan diaorang kalah habis kuat pun diaorang nangis je... Macam saya gak... Sampai kena perli ngan husband sebab nangis masa tido... hehe

Jangan gaduh2 okey...

Biar jasa jadi kenangan,
Hijau kuning lambang kemegahan,
Jelapang padi tempat sanjungan
Negeri Kedah Darulaman...

hehe... sekadar hiburan di petang hari...


6 comments:

Ena said...

heheheh..

bagus sungguh sal nie.. bebetul org KEDAH!!

jgn cam akak nie.. tal nengok sangat.. maleh!!

-Sara- said...

wah! kaki bola gk sal ni ek! :P

~SHiLA~ said...

salwa..add blog aku taw..aku br wat blog blajo ngn cekgu sara..haha

~♥ iella ♥~ said...

i love Kedah..
My hubby org Kedah..
hidup org Kedah!
hidup gak orang Penang!!
Sbb sy org Penang...hihi

http://fadthnwan.blogspot.com

are-za said...

he2..kedah vs kelate..kite tgk sape menang..

kalah menang ada bertanding kn..

salwa nant add aza yer..tq

Fara said...

mlm ni hrp2 kedah menang