Thursday, October 14, 2010

Pertanyaan tentang supplement...

sumber : google


Salam...

Erm, lupakan pasal isu berat tadi tu...

Tajuk cam skema je...

Just nak tanya kawan2 yang ada makan suppliment lain selain yang klinik bagi tu or obimin yang beli sendiri kat farmasi tu...

Salin dari dua2 tu ada tak supplement lain yang bagus or ok untuk orang2 yang 'macam saya'... Dan satu lagi, kalau boleh supplement yang all in one. tak nak telan banyak2 pil... hehe

Yang boleh tambah energy sket time camni ni...  Dan boleh naikkan hb... Saya rasa salah satu sebab saya sakit kepala ni sebab kurang darah kot...

So, minta pendapat kawan2 yang memang ada amik supplement lain selain yang saya sebut kat atas. And apa perubahan yang kawan2 rasa selepas mengamalkan supplement tu...



Kalau cerita pengalaman lagi bagus... Thanks in advance...

8 comments:

Ezzah said...

huhuhuh..izah langsung x ambik supllement. ubat yang doktor bg tu pun izah x makan. :D

just minum susu anmum & soya jeee..

heeeeeeeeee... :D

Ena said...

akak dulu makan supplement dari Amway.. tapi dah lupa pulak apa ke namanya.. tu masa 1st baby la.. masa dak irfan akak makan yg klinik bg je.. top up ngan Supplement culcium & magnesium tu je.. maklumla kurang minum susu.. huhu..

puan nur elif said...

aku ambik salindah dulu...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Ezzah:

Ye ke... Erm, macam ezzah darah jenis ok kot.

Macam salwa ni darah jenis rendah hb sket... tu yang nak kena gak amik supplememnt tu...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena:

Owh ye ke... ok ke supplement dari amway tu? memang menambah energy tak??

~~*Lady Salwa*~~ said...

Elif:

Salindah?? erm, pernah dengar gak pasal salindah ni.

tapi tak pernah lak cuba lagi... hehe

SaHaNiMsofEa said...

huhu..kadang2 saya terlepas baca story mory lady sal.. sedih sebb baru dapat tahu yg sal pragnent.. Tahniah yer sal... semua ibu2 dan bakal2 ibu adalah insan2 yg paling tabah didunia.. buktinya, lihatlah keajaiban yg Allah berikan iaitu anak yg telah kita lahirkan kedunia ini..

apapun time pregnant anak ke-3 baru sy makan NEUROGAIN supplement, doc klinik swasta bagi dia kata bagus utk perkembangan otak baby,apa yg sy perasan Alia 2 bulan lebih dah cepat n pandai bg respond..

-Sara- said...

sara pn xpenah ambk ape2 supliment selain yg klinik bgi :D

haa sara dgr salindah dorg ckp bgos tau