Friday, October 8, 2010

Pagi lagi dah .... haish...

Salam...

Pagi2 lagi dah geram je... Erm, dengan seseorang tu...

Kalau sekali sekala tak apa, tapi memang boleh dikatakan selalu la... Mengambil kesempatan ke atas diri saya yang memang tak leh nak kata 'tak nak' nih...

Kadang2 tu sampai saya naik tensyen la... Ye la, saya tahu saya ni hanyalah ...... (tak leh nak teruskan penulisan... Pandai2 la teka ayat penyambungnya... hehe)

Geram2 pun hanya boleh pendam dalam hati la sebab dia .... saya ni ....

Sabar2... Kat mana2 pun sure akan ada orang camni... Sebelum2 ni pun dah berlaku pun. Cuma jarang2. Tapi sekarang ni selalu jugak la...

** Sorry la kalau ayat cam tunggang terbalik. Luahan perasaan orang yg tengah geram, tapi tak leh cerita detail... Ni bukan masalah rumah tangga ye. Masalah kat office....

4 comments:

~Miss Sukasih~ said...

Byk2 kan la bersabar yer...mmg btl pun kat mane2 mslh nie tentu ade...tp apa kan daya kte nie kan...hanye seorang ******** (xleh ckp)..so,klu nak mrh pun...terpakse simpan dlm ati jer..=)

syariza09 said...

x pa, luahkan je lah w/pun kami yg baca ni krg paham...kekeke
blog ni kan sbg terapi utk kita. apa2 pun banyak2kan bersabar ngan org2 yg suka amik kesempatan dgn kita yg lemah ni

Ena said...

cam akak gak tu sal.. sokmo rasa tensi jekk ngan orang2 yg mcm tu..

skrg nie pulak ada orang2 yg sangat suka ambil kesempatan.. pantang nampak kita free sikit mula la nak pas keje.. padahal masing 2 dah ada kerja sendiri.. kalo org tu nampak free jgn ingat dier free.. ini tak.. suka hati je pas kije dier.. ingat kita kuli dier gamaknya.. sesekali boleh lakan.. kalu selalu tu yg buat kita tak ikhlas dah nak bantu.. dah la sama2 je.. bukan dier gred lagi tinggi ker apa pong.. eksen mengalahkan bos pulak! haishhh!!.. kan akak yg emo lebih dah nie.. ish ish ishhhhhhhh..

Astagfirullahalazim....

Fieza79 said...

pe yg boleh buat byk kan bersabar je...jgn emosi tau..!