Thursday, October 28, 2010

Ingat nak taip sket je... sekali dah terbebel panjang daaa...

Salam...

Lewat lak bersiaran hari ni...

Kureng sket mood nak berblogging. Just jengah blog kengkawan je...

Rasa cam kurang sihat sikit la hari ni... Sakit kepala + batuk2 + tekak sampai ke hidung rasa perit sangat (maybe nak selsema kot...).

Pastu rasa seram sejuk je cam nak demam... :(

Pagi ni breakfast adalah ditaja oleh UPK (unit penyelidikan khas). Nasik lemak + ayam goreng berempah..

Tak berusik pun lagi. Sebab dah kenyang lak rasanya. Pagi tadi makan biskut cicah air sementara nak tunggu breakfast tajaan sampai...

So, simpan la kot untuk lunch nanti... hehe. Jimat wet sket... hehe

Oh ya, siapa kat sini minat tengok citer ni:

saya sangat2 la suka tengok ye... ehehe. Dari dulu (zaman2 sekolah) kini & mungkin selamanya... hehe

Selalu tepat je kul 7.30 pm terus tekan 611... Hehe. Sebelum  tu harus la pastikan dah siap masak + solat maghrib... hehe

Sekarang lak waktu maghrib masuk awal, lagi la senang nak terpacak terus depan tv kul 7.30 tu ... hehe

Lagu untuk ending yang sekarang ni paling best. Siap hafal lirik lagu. So, bila habis je citer terus panggil faris... Selalunya saya nyanyi faris lak akan tepuk2 tangan sambil angguk2 kepala.. kelakar...

Tapi semalam saja je saya nyanyi sket2, nak tengok reaksinya. Tau tak apa dia buat? Terus dia paksa abah dia nyanyi lak... Siap cakap kat abah dia "Nyanyi la..." sambil tepuk2 peha abah dia... hehe

Ye, faris pun dah 'turun' perangai ummi... Satu lagi cukup suka tengok Shin Chan... Masa ngandung dia dulu suka sangat tengok citer tu...

Tapi jangan sampai ikut perangai shin chan yang adakalanya tak berapa senonoh tu udah la ye... Sekadar hiburan tak pa...

Ok la, bebel panjang lak. Tadi kata tak dak mood. Sekali dah bercerita, jadi lupa diri lak....

Nak layan tok ti nyanyi jap nih... Koleksi juara lagu tok ti... hehe. Suka tengok muka dia yang cantik jelita tu... Kot2 nanti tempias kat baby... hehe

Till then, daaaaaa....

7 comments:

Fieza79 said...

untung ari ni bekfes ditaja...save dh bajet bekfes...

nk demam la tu nmpk gaya nya..cpt2 telan ubat..

Ena said...

heheh..

akak pun suka gak citer tu sal.. tapi cam dah lamer dah tak tengok.. alahai.. tapi citer tu memg best kan.. cerita kartun yg best la bg akak.. ;D

dulu suka gak shin chan tapi sama gak dah lama tak tengok.. mrmm..

syariza09 said...

crita conan tu mmg best, tp smenjak ada Aiman ni tpaksa tuka channel sbb dia mcm x suka jaa. aganya nak tgk crita kartun ala2 doraemon. Sin Chan pon sy layan, jgn ank2 ikut prangai dia udah ler...ada jer yg dia wat hal.

mamalieyna said...

uuih citer ni mak budak layan eh..hehe..citer sinchan layan gak tp dah lama la pulok rasanya tak tengok..en suami marah betul kalau akak tgk citer sinchan tu..huhu..

see, faris pun nak ikut jejak dah..^_^

zurazari said...

salam dear...
salam perkenalan...
zura follow sini yer...

n nak tukar link skali..
nnt zura add ur link under maom group yer...

iftia said...

tulah dah lama xtengook..

ruhil said...

xtau la..lma dh xtgk cter tu
..dlu mnat gk cter tu..hehe