Monday, January 3, 2011

Belum terlambat lagi kot....

Salam...

Rasanya masih belum terlambat nak ucapka selamat tahun baru 2011 buat semua...

Minggu lepas agak sibuk, tak berkesempatan nak berblogging...

Tq pada kengkawan yang tinggalkan komen pada entri sebelum ni... Kepada kengkawan baru, nanti saya follow back ye...

Kat umah tenet problem sket... Gara2 terlupa bayar bil... hehe... Ye la, macam2 yang berlaku sebelum ni... Banyak menda dalam kepala ni nak kena pikir...

Sampai terlupa macam2... Alhamdulillah, ayah saya pun dah semakin ok... Cuma kena pergi check up selalu la kat hospital...

Tadi ada call dari skynet, katanya pack susu anmum yang saya redeem dah sampai hari Sabtu ritu, ada 4 kotak. Tapi saya lak tak ada kat rumah, ke Melaka... So, dia just tinggalkan kat jiran sebelah rumah...

Tak jumpa pun lagi jiran sebelah rumah tu. Semalam dia tak ada... Dan saya dapat tau hari ni lagi satu kotak akan dihantar... So, total saya dapat 5 kotak la... Alhamdulillah, rezeki Faris... yeayyyy... :)

********

Tengok blogger lain sana sini dok review pasal tahun 2010... Saya tak ada apa2 sanga pun nak review pasal 2010...

Cuma harapnya tahun ni lebih membawa kejayaan dalam hidup saya dan semua orang... Semoga saya dapat perbaiki lagi segala kekurangan diri...

Dan semoga rezeki akan lebih murah, apa2 yang saya impikan akan dapat dicapai serta diberi kesihatan untuk menjalani hidup ini... Amin....

Ok la, tak dak idea lak nak bebel panjang2... Till then, daaaaa

Banyak yang perlu dikenang, Banyak yang perlu disimpan dan banyak juga yang perlu dilupakan...

** Walaupun ia mungkin mengambil sedikit masa untuk melupakannya, saya yakin satu hari nanti saya boleh mengatasinya... InsyaAllah....

9 comments:

Ena said...

Salam Tahun Baru Sal.. :D

mamalieyna said...

salam tahun baru 2011 sal! oooh kenapa dgn ayah..lama kak eina tak mai sini..ketinggalan citer sudaah..huhu..hope semuanya ok2 skrg ni ye..

herm..tahun ni mood bekerja makin kureeeng, ntah la nak wat camna ek..huhu..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena:

selamat tahun baru jugak...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Mamalieyna:

Selamat tahun baru jugak...

Ayah sal kena heart attack... doc kata jantung tersumbat... Alhamdulillah la dah ok...

Sama la ngan sal ni, makin nak dekat bersalin makin tak dak mood nak kerja... hope akak cepat dapat kerja yg lagi ok...

Hanis Azla said...

selamat tahun baru juga.. semoga tahun ini membawa lebih keberkatan, kebahagian dan keceriaan utk awak sekeluarga..

hidayati said...

Selamat tahun baru juga. Moga2 apa yang diimpikan tercapailah hendaknya.

Asrul "iLham" Sany said...

selamat tahun baru ya, Lady Salwa ;)

harapnya ayah bertambah sihat nanti...

Ogy said...

selamat tahun baru utk lady salwa dan keluarga.... :)

e.l.i.z.@ said...

happy nu year!
semoga azam baru tercapai ;-)