Wednesday, January 19, 2011

Bertambah lagi satu angka…

Salam…

Selamat pagi semua…

Alhamdulillah, masih diberi kesempatan oleh-Nya menghirup udara di bumi pinjaman-Nya ini…

Sedar tak sedar hari ni genap la 26 tahun saya bernafas di dunia ini…

Syukur masih diberi kesihatan yang baik untuk meneruskan kehidupan ini…

Rasa macam baru semalam je umur saya masuk 16 tahun… hehe… tup-tup hari ni dah meningkat sebanyak 10 tahun…

Betapa cepat & pantas masa berlalu… Makin bertambah umur, makin dekat dengan ‘garis penamat’ sebenarnya…

Apa pun, semoga saya akan bertambah matang seiring dengan pertambahan usia saya ini… Semoga saya lebih kuat & tabah dalam mengharungi hidup ini sebagai seorang anak, isteri & ibu…

Mudah-mudahan apa yang saya hajati & inginkan tercapai hendaknya… Amin…

Dan akhir sekali, ucapan untuk diri sendiri (nak jugak tu… hehe)


Sweet 26... (eh, buleh lagi ke guna perkataan sweet tu??? dah tua bangka la... hehe)

Nak kek... tapi takmo la besar camni... Nak yang besarrrrrr punya... (hehe, demand...)


**hari ni ada check up… dan mungkin doc akan scan… harap2nya sempena birthday saya hari ni akan ada berita yang menggembirakan la hendaknya… Amin…

12 comments:

mamalieyna said...

mudanye sal ni..weeeiii syoknye kalau umur baya2 sal..hehe..

happy besday! moga pnjg umur, murah rezki n happy always with org2 tersayang k!

Ena said...

Happy Birthday Sal..

Moga apa yg diimpikan menjadi nyata.. Amin.. :D

mun said...

happy bufday salwa..moga ang murah sntiasa murah rezeki dan bahagia brsama fmili trsyg

sepatu_Kaca said...

salam..
kita sebaya rupanya..

tpi awak anak dh nk msuk 2 kan..
bl due??ingatkn dh bsalin..

Hanis Azla said...

selamat bertambah umur yer Salwa.. semoga diberikan kesihatan yg baik, kehidupan yg sejahtera dan dikurniakan anak yang soleh..

~~zaa~~ said...

sal, happy birthday..wish all the happiness will be yours...amin...

nABiL said...

selamat hari dijadikan...:-)..moga pjg umur ..murah rezki...n selmt melahirkan bby nanti..hehe:-)

syariza09 said...

Happy birthday Sal...smoga dpanjangkan umo, bertambah rezeki & bertambah bahagia di samping keluarga tersayang...

-Sara- said...

hpy bufday sal! sara doakn sal bahagie d smping family sal dunie dn akhirat..aminn :)

Fieza79 said...

muda lagi rupa nya dia...hepy besday sal...take care..!

cpt request present best2...!

Normaliza said...

Hepi bday..semoga panjang umur & murah rezeki.. :)

~SHiLA~ said...

epy befdei sal..
smoga pjg umo n murah rezeki..aminn