Wednesday, January 12, 2011

Testing...

Salam...

Eh, jangan tekan button 'X'... Betul dah ni... Anda sedang berada di 'ZON LARANGAN CEMBURU BUTA' ye kawan-kawan...

Inilah wajah baru... hehe. Tapi kan, saya ni tak la pandai nak tukar2 code tu... So, agak kusam sikit la nampak blog neh...

Nak tukar font pun tak lepas2 lagi... haha.. Sadis tul...

Nampaknya masih mengekalkan lagi sedikit imej lama... ada kartun2 lak... hehe. cam kebudak-budakan pun ada... :)

So, apa pendapat kawan2... ok ke tak 'wajah' baru zon saya ni???

Kalau nak kata buruk pun tak pa... saya sedia menerima sebarang kritikan... hehe

Ok la, nanti sambung lagi ye... Entri pemanas di pagi hari untuk 'wajah' baru... hehe

Till then, daaaa....

12 comments:

mamalieyna said...

sweet je! kak eina mmg suka perubahan2 gini..hehe..

mlm td nak masuk sini, tokleh..awat taktau..huhu..

Ena said...

salam sal..

ni masih dalam percubaan lg ker? heheh..

syariza09 said...

hihihi...tukar jg akhirnya, ker testing je ni.
kartun camni x pa, nampak sweet jaa

~~zaa~~ said...

ok jugak sal...tapi cuba cari lagi :D

~~*Lady Salwa*~~ said...

Mamalieyna:

Tapi cam suram sikit la... hehe

Owh, semalam salwa privatekan jap blog nih sebab dok edit2... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena:

Salam...

ye masih dalam percubaan... belum final lagi... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Syariza:

hehe, sweet tapi cekci sket lak nampak kartun tu...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Zaa:

tu la, ni pun masih dalam percubaan lagi. dok cari lagi kot2 jumpa yg lebih seswai... hehe

nABiL said...

dah cantik dah ni...k.b punya lg xde perubahan..malas nk godek2..mood nk godek2 xdtg lg..haha

Fieza79 said...

dah ok tu...pelan2 kayuh..hehe

-Sara- said...

ok jgk..tp try crik yg lebih ceria sket, mood blogging pn ceria sket! hehe.. pepandai je sara ni! :P

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

wah rumah baru!cun..i like kaler camni..